Két modell, egy ruha! Gisele Bündchen után 22 évvel Kendall Jenner is ugyanazt a ruhát viselte - na de kinek állt jobban?

Két modell, egy ruha! Gisele Bündchen után 22 évvel Kendall Jenner is ugyanazt a ruhát viselte - na de kinek állt jobban?
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Kendall Jenner is szeret néha a tervezők vintage gyűjteményéből választani.

A divatvilágban abszolút megszokott az, hogy egy-egy designer kreáció sok-sok évvel később visszatéved a köztudatba, hogy aztán egy másik stílusidőszakban is bizonyítsa időtállóságát. Nem volt ez másként most sem, amikor Kendall Jenner Gisele Bündchen egyik régi kifutós darabjában tűnt fel.

A 26 éves modell tegnap este a Kylie Cosmetics bulijára volt hivatalos, ahova egy futurisztikus, kiborg alkotással ékesített selyem Dolce & Gabbana ruhát választott. A darab szexi dekoltázsát Kendall Jenner pedig egy sejtelmesen kivillanó leopárdmintás melltartóval varázsolta még szemrevalóbbá.

A Kendall által viselt olasz kreáció pedig azért is különleges, mert 2000 őszén Gisele Bündchen vonult végig egy pont ugyanilyen ruhában a Dolce & Gabbanna 2001-es tavaszi/nyári kollekciójának bemutatóján. És ha jobban megfigyeled a leopárdminta ebben a szettben is visszaköszön, csak éppen nem a fehérnemű, hanem a lábbeli képében.

És akkor ezek után jöhet is a kérdés!

Szerinted kinek állt jobban ez a Dolce & Gabbana ruha?

Nem is kérdés, szinte egyértelmű a válasz: Gisele Bündchen!
Szerintem Kendall Jenner nagyon eltalálta a szettet, így számomra most ő az abszolút nyerő!

És ezt láttad már?

Galéria / 15 kép

Kendall Jenner stílusfejlődésének nagy pillanatai

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.