„Életem legsoványabb időszakai voltak a legnyomorúságosabbak” - Kelly Brook kimondta a vékonyságról azt, amit a legtöbb nő nem mer

„Életem legsoványabb időszakai voltak a legnyomorúságosabbak” - Kelly Brook kimondta a vékonyságról azt, amit a legtöbb nő nem mer
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

A plus size modell, Kelly Brook egy interjúban osztotta meg gondolatait a teste elfogadásáról, és arra is kitért, hogy sokkal jobban érzi most magát a 42-es ruhákban, mint korábban 36-os méretekben.

„Most már bátran ki merem jelenteni, hogy egészséges vagyok, boldog, és elégedett vagyok a testemmel” - kezdte a mély beszélgetést az egykori modell és műsorvezető, Kelly Brook a Heart Fm adásában. „Bevallom, ez nem mindig volt így, és nekem is időbe telt, mire megszoktam, hogy 40 éves korom után már nem kell senkinek megfelelni, senkinek nem fogom bizonyítani, hogy még mindig az a karcsú lány vagyok, akit a divatlapokból megismertek. Sőt, elárulom, amikor a karrierem során a legvékonyabb voltam, ezért komoly lelki árat fizettem.”
Ezt követően Kelly Brooke kitért édesapja fájdalmas elvesztésére, ami annyira megviselte, hogy akarata nélkül is alig 50 kilóra fogyott: „Teljesen a padlóra kerültem, egyáltalán nem tudtam enni, pedig én mindig is imádtam a konyhában alkotni, imádom az ízeket, a finom ételeket. Szeretek enni, aminek később meg is lett az eredménye. Emlékszem egyszer nem jött rám a kedvenc farmerem, de akkor arra fogtam, hogy biztos összement a mosásban. Persze be kellett látnom, hogy jóval több kiló szaladt fel, mint kellett volna, ezért ahogy felismertem, tettem ellene” - folytatta a barna szépség, akinek az életében nagy változást hozott a kiskutyája. „Ahogy elkezdtünk rendszeresen sétálni Teddyvel újra élveztem a mozgást, és még többre vágytam, így vissza is mentem a konditerembe.”

A híresség, aki öt éve alkot egy párt Jeremy Parisi olasz modellel, elérte azt a súlyt, amiben jól érzi magát, és kialakította az egyensúlyt a korábbi bulizós élete és a semmittevés között.
„43 éves vagyok, és 43 évesnek is akarok kinézni. Jól érzem magam, a 42-es méretű ruháimban, és boldogabb vagyok, mint valaha.” A beszélgetést Kelly Brook pedig azzal zárta, hogy a boldogság mellett azért az egészségére is odafigyel, így ezt a súlyt szeretné tartani, ami szintén komoly odafigyelést igényel, mivel ahogy korábban is utalt rá, nagyon szeret főzni és enni.

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.