Hivatalos! Keira Knightleynál senki sem tolta végig stílusosabban a karantént

Hivatalos! Keira Knightleynál senki sem tolta végig stílusosabban a karantént
Forrás: Getty Images/Julien M. Hekimian
Facebook
Twitter
Pinterest

Szívesen cseréltünk volna vele!

Gyakran írunk arról, hogy a sztárok is csak átlagos emberek, ám Keira Knightley erre most keményen rácáfolt. Annak bizonyítékául, hogy a hírességek néha tényleg nem olyanok, mint mi, a színésznő egy friss interjúban elárulta, hogy az ő gardróbját az elmúlt hónapokban bizony nem macinacik és pizsik alkották, hanem csupa Chanel.

Bizony, jól olvastad! Csak Chanel. Keira Knightley elmondása szerint egyszerűen ki akarta élvezni kényszerszabadságának minden pillanatát, és a pizsamában való punnyadás helyett inkább mindent felvett, amit csak az elmúlt években gardróbjába halmozott:

Minden nap felkentem a vörös rúzsom, és az összes Chanel ruhámat felvettem, ami csak a szekrényemben volt. A lányomnak, Edienek pedig Chanel szalagot fontam a hajába és a tündérszárnyai közé. Arra gondoltam, hogy miért szomorkodjanak ezek a csodás darabok a gardróbban, amikor odakint amúgy is apokaliptikus a hangulat. Így legalább egy külön világot építettünk magunknak.

Sőt, mint kiderült, a játéka a színésznő férje, James Righton is beszállt, aki kedvenc Gucci öltönye után nyúlt a karanténos napokon, miközben a lányok Chanelben jöttek-mentek.

Oké, tegyük hozzá, hogy a színésznőnek nem volt nehéz dolga, hisz 2007 óta a Coco Madamoiselle illat arca, így nem is kérdés, hogy biztosan számos varázslatos Chanel kreáció lapul az otthonában. Minket is örökbe fogadhatna!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 8 kép

4 sztár, aki felismerhetetlen lett a karantén idején

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!