Jöhet az esküvő Keanu Reeves-éknél? A legújabb lesifotók láttán egyre többen gondolják ezt!

Jöhet az esküvő Keanu Reeves-éknél? A legújabb lesifotók láttán egyre többen gondolják ezt!
Forrás: Frazer Harrison/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A Mátrix sztárja és 48 éves művész barátnője már 4 éve alkotnak egy párt.

Kapcsolatukat az elején többen is kikezdték a neten, mivel sokan nem tartották elég szemrevalónak az amúgy tehetséges és bájos művésznőt, aki imádja természetes fürtjeit. Keanu Reeves azonban 4 év után is őrülten szerelmes kedvesébe, amit jól bizonyítanak a róla készült legfrissebb képek is. A sztár Los Angeles egyik előkelő ékszerüzletébe tért be, hogy gyűrűket nézegessen.

Bár nem 100%, hogy valóban jegygyűrűt keresett-e, az viszont igen, hogy barátaik szerint már ideje, hogy új szintre emeljék a kapcsolatukat. A színész hosszú éveken keresztül volt magányos, és szinte senkit sem engedett közel magához, Alexandra felbukkanása viszont gyökeresen megváltoztatta az életét. A 48 éves művésznő, - aki egyébként rengeteg más sztárral ápol szoros barátságot – szó szerint visszahozta az életbe a megtört hírességet, akivel nemcsak hobbijaik, de a gondolkodásmódjuk is hasonló.

Lapozd végig ezt az Insta-galériát is:

Keanu Reeves a tőle megszokott, egyszerű öltözékben tért be az üzletbe, ahol több gyűrűt is megnézett. Az üzletben egyébként olyan drágakövekkel díszített ékszerdarabokat lehet találni, mint a turmalin, a holdkő, az opál, a gránát, a smaragd, a krizopráz, a tanzanit vagy az akvamarin.

Az időzítés egyébként tökéletes lenne, hiszen Alexandra április 4-én ünnepli a születésnapját...

Ezt olvastad már?!

Galéria / 6 kép

Sztárpárok, akik nem féltek kiállni egymás mellett a nyilvánosság előtt

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok