Hogy mi? Keanu Reeves már 30 éve házas és nem is akárkit vett feleségül

Hogy mi? Keanu Reeves már 30 éve házas és nem is akárkit vett feleségül
Forrás: Getty Images

Életmód

Tisztább és egészséges víz otthon! A vízszűrő kancsó előnyei és kiválasztásának szempontjai

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

A színész a maga imádnivaló könnyedségével mesélte el hihetetlen násza történtét.

2019 novemberében bombaként robbant a hír, hogy Keanu Reevesnek barátnője van. Pontosabban tragikusan végződő, utolsó ismert kapcsolata után 20 évvel végre hivatalosan is egy nő oldalán jelent meg a vörös szőnyegen. A képzőművészként dolgozó Alexandra Grant a színész még 2011-ben ismerkedtek meg egymással, a művész illusztrálta ugyanis a Keanu Happiness című könyvét, a munkakapcsolatot pedig idővel egy kis könyvkiadó, majd szerelem követte, és a mai napig is a legnagyobb boldogságban élnek együtt.

Néhány dolog azonban talán még őt is meglepetésként érte mostanság. Például az, hogy szívszerelme immáron 30 éve egy másik nő férje.

Na de hogy is van ez? Kezdjük az elején!

Még 2018-ban Winona Ryder a Végállomás: esküvő című, Keanuval közös filmjük kapcsán egy interjúban elárulta, hogy valójában a sármos színész és ő házasok, nászuk pedig 30 évvel ezelőtt, a 1992-es Drakula film idején köttetett. Ami azt illeti, a sajtót már akkor is nagyon foglalkoztatta a hír, végül a Keanu nem nyilatkozott a témában, így ahogy az lenni szokott, idővel kihűlt a téma, míg nem egy interjúban ismét rákérdeztek nála:

A filmben az esküvői szertartást egy valódi, felszentelt pap végezte. Winona szerint házasok vagyunk, a film rendezője Francis Ford Coppola szerint is, és én magam is úgy gondolom, hogy Isten szemében mi házasok vagyunk

- erősítette meg a sokkoló igazság tényét.

Majd így folytatta:

Nem igazán hittem el neki, hogy mindez igaz lehet, de Coppola is megerősítette, hogy tényleg egybekeltünk. Szóval Winona Ryder már 30 éve a feleségem.

Kép
forrás: Columbia Pictures

Az 1992-es Drakula az 1931-es Lugosi Béla főszereplésével készült film mellett az egyik legismertebb feldolgozása a rejtélyes vámpíralak történetének. Ez volt egyébként Keanu Reeves és Winona Ryder első közös filmje, amit aztán három további követett. Utoljára 2018-ban láthattuk őket egy helyes, ám kevesebb sikerrel játszott romantikus történet főszerepében, amit meglehet, más művek is követnek majd a jövőben kicsit felpörgetve a családi bizniszt, ha már férj és feleségről van szó.

Kép
forrás: Getty Images

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Híres párok, akik titokban házasodtak össze

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép
Életmód

Nosztalgiázzunk: ilyen volt a légi utazás a repülés aranykorában! - Nagyobb ülések, cigifüst és még sok minden más

Ez volt ám az igazi luxus! A repülés aranykorában szinte teljesen más élmény volt az utazás. Most pedig egy kis nosztalgiázásra invitálunk!

Kép
Életmód

Titkos üzenetet rejtettek el a Bridgerton sorozat ruháiban: Ezt jelentik az egyes családok ruhái és azok színkombinációi!

Mint minden régebbi korszakot felölelő filmben, így a Bridgertonban is nagy hangsúlyt fektettek a rendezők és jelmeztervezők a szereplők ruháira és azok szimbolikus jelentésére. Lássuk, milyen hatást akartak elérni vele!

Kép
Életmód

12 hatékony anyagcsere-gyorsító gyümölcs és zöldség, amik segítenek formába lendülni! 2 receptet is mutatunk!

Szeretnél beindítani az anyagcserédet és könnyedén formába lendülni? Akkor itt az ideje, hogy bevezess egy csodálatos és ízletes élelmiszer-csoportot az étrendedbe – a gyümölcsöket és zöldségeket! A gyors anyagcsere nemcsak a fogyáshoz járul hozzá, hanem energiával tölt fel, serkenti az emésztést és segíti az egész szervezet működését.

Kép
Stílus

Újabb klasszikus darab tér vissza a reflektorfénybe! A capri nadrág 2024 egyik nagy stílushúzása lesz - Mutatjuk, hogyan viselik a legdivatosabb nők!

A capri nadrág 76 éve hódít a nők körében, és minden jel arra utal, hogy a sikerszéria 2024 nyarán is folytatódik: újra a nyári divatrendek kedvence!

Kép
Életmód

A szakértő szerint ezt a magot edd minden reggel, ha ragyogóan szép bőrre és fantasztikusan jó memóriára vágysz

Ez a mag igazi szuperélelmiszer: ragyogóvá teszi a bőrt, valamint javítja az agyműködést! Mutatjuk miért érdemes diót enni minden reggel!