Orlando Bloom romantikus szülinapi programot szervezett Katy Perrynek: szerelmes pillantása mindent elárul

katy perry, orlando bloom
Forrás: Amy Sussman/FilmMagic/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Katy Perry és Orlando Bloom nem rejtik el a világ elől szerelmüket, a közösségi médiába rengeteg képet posztolnak, amiken elolvadunk.

Katy Perry tegnap ünnepelte 37. születésnapját. Mindenki emlékezhet még karrierjének első nagy slágereire, melyek a 2010-es évek elején robbantották fel az internetet. Sokat változott az élete azóta, de mindenesetre nem panaszkodhat.

Ezt muszáj megnézned!

Az olyan nagy és ismert sztároknak, mint Katy Perry, gyakran félresiklik valami az életükben, legyen ez karrier vagy magánélet. Nos, az énekesnő azon kevés sztárok közé tartozik, akik megtalálták a boldogságot, méghozzá A Karib-tenger kalózai és a Gyűrűk Ura sztárja, Orlando Bloom mellett. Csodálatos családot alkotnak, kislányuk első születésnapját pedig már augusztusban ünnepelték.

Sokat tudunk közös életükről, hiszen most már öt éve, hogy tartósan együtt vannak és mindketten előszeretettel használják közösségi oldalaikat. Láthattunk már romantikus képeket közös nyaralásokról, kirándulásokról, eseményekről és természetesen a cuki közös szelfiket sem felejthetjük el.

Orlando Bloom pedig Katy szülinapján is kitett magáért! Az Instagramon egy ünnepi vacsorás képpel köszöntötte fel szerelmét, ami már önmagában is nagyon romantikus, de ahogy meglátjuk a színész pillantását, rögtön egyértelművé válik, mennyire szerelmes gyermeke édesanyjába. Ez az a pillantás, amit mindenki szeretne megkapni egyszer az életben.

Téged ünnepellek ma és minden egyes nap! Szeretlek!

- írta posztjában.

Nézd meg milyen aranyos együtt a két híresség!

Galéria / 6 kép

Katy Perry és Orlando Bloom közös fotói

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok