Megtört a jég! Katie Holmes először lépett a vörös szőnyegre új szerelme oldalán

Megtört a jég! Katie Holmes először lépett a vörös szőnyegre új szerelme oldalán
Forrás: John Shearer/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Rég nem láttuk ilyen boldognak a színésznőt!

Május elején derült ki, hogy Katie Holmes-ra ismét rátalált a szerelem! A színésznőt akkor lesifotósok örökítették meg a városban, amint Bobby Wooten III zenésszel romantikáztak, és jól látszott, hogy tényleg nagyon egy hullámhosszon vannak. A rajongók legnagyobb örömére pedig nem kellett sokat várni az első vörös szőnyeges megjelenésükre sem!

A színésznőt ugyanis meghívták a The Moth Ball 25. évfordulós gálájára New Yorkban, ahová úgy döntött, nem érkezik egyedül. Az eseményen új szerelme oldalán jelent meg, Bobbyval pedig boldogan megálltak a fotósok előtt is néhány kép erejéig.

Kép
forrás: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Katie Holmes egy visszafogottan elegáns, sárga estélyiben érkezett, amihez aranyozott táskát és egy fekete szandált választott, míg új szerelme egy sötétzöld öltönyt viselt. Bár 10 év korkülönbség van közöttük, ez láthatóan kicsit sem okoz gondot náluk, sőt, a színésznőt rég láthattuk ilyen önfeledten boldognak!

Kép
forrás: Ilya S. Savenok/Getty Images
Kép
forrás: Ilya S. Savenok/Getty Images

Előző kapcsolata 2021 májusában ért véget, ezt követően pedig nem nagyon lehetett hallani arról, hogy bárki is megdobogtatta volna a szívét. Bobbyt egy közös ismerősük által ismerte meg, és egy nevét elhallgató forrás elárulta az E! Newsnak, hogy nagyon jól alakulnak közöttük a dolgok, Katie pedig rendkívül boldog most.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Sztárpárok, akik szakítottak, majd újra egymásra találtak

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok