Katie Holmes csúnya papucsát a szezon legmenőbb trendjével párosította - És működik!

Katie Holmes csúnya papucsát a szezon legmenőbb trendjével párosította - És működik!
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Ha eddig azt hitted, hogy ez a trend lassan kikerül a körforgásból, akkor gondold át újra!

A kivágott részletekben éppen az jó, hogy annyira minimálisan vannak jelen egy-egy darabban, hogy pont beleférnek abba az izgalmas körbe, amire kicsit mindannyian vágyunk a szezonális trendek kapcsán, mégsem annyira sokkolóak, hogy ne tudnánk őket magunkon elképzelni. Vagy ne lehessen őket bármikor és bárhol bevetni. A tanganadrágok mellett, a kivágott szoknyák is szép számmal és számos kiadásban képviseltetik magukat idén nyáron, és ha eddig azt gondoltad, hogy túl bonyolult ez a trend ahhoz, hogy rászánd magad, akkor most mutatunk egy egyszerű gyakorlati példát, amit imádni fogsz!

Katie Holmes az utóbbi hónapokban jó párszor bizonyította, hogy egy új trend sem hozza túlontúl zavarba. Nemcsak a balerina cipőt sikerült teljesen jól hasznosítani egy rohanós napon, de egy lazulós szettel terén is hozott nekünk inspirációt, amit most egy szoknyás összeállítással egészített ki - nézd csak!

Törtfehér, kettős csípő kivágással feldobott maxi szoknyája mellé egy egyszerű fekete felsőt választott, és egy Birkenstock papucsot húzott. És minden csavar nélkül: ennyi!

Egyébként Katie előtt is láthattunk pár egész jó példát kivágott részlet témában, elég csak Dua Lipa és Kylie Jenner ruhájára gondolnunk, vagy Zendaya és Carey Mulligan Oscar-gálán viselt estélyijére. De Cardi B, Bella Hadid és Megan Fox se sokat hagyott a fantáziára, amikor egy-egy jól kivágott darabba bújt. Mindettől függetlenül nálunk mégis Katie Holmes az abszolút nyerő, mert ő pont a trend azon oldalát mutatta meg, amiben mindannyian komfortosan elképzelhetjük magunkat! Innen is köszi Katie!

Valami jó szoknyával feldobnád még a nyári gyűjteményedet? Akkor kattints tovább!

Galéria / 12 kép

6 nyári szoknyatrend, amit megéri kipróbálni - Mutatunk pár shopping tippet is

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.