Katie Holmes már most odavan az idei nyár egyik nagy visszatérőjéért

Katie Holmes már most odavan az idei nyár egyik nagy visszatérőjéért
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Itt is van egy újabb darab, amivel érdemes tervezni!

A megannyi új hullámos elgondolás mellett sokszor mégiscsak a rég bevált, hosszú évtizedekkel ezelőtti trendekre épülő darabok a legjobbak. Az idei nyár egyik nagy visszatérője, a klumpa mellett például ismét helyet kapnak gyerekkorunk műanyag szandáljai is. A nyitott lábbelik mellé azonban mindig jól jön egy olyan zártabb változat is, ami nemcsak sokoldalú, de tökéletesen alkalmazkodik a meleg napok hangulatához is, így tehát most a balerina cipőn a sor, hogy kicsit feldobja az idei nyár hangulatát!

Katie Holmes, mint ahogy azt láthattuk már, nagyon szeret előkapni egy-egy régi trendet, így nem meglepő, hogy imádja ezt a lábbelit is. A minap éppen lányával, Surival sétálgatott New Yorkban, amikor egy szuper nyári szettben csípték el: balerina cipőjéhez pedig egy sima fehér trikót és egy kényelmes, már-már szoknya hatású nadrágot kapott fel.

Egy balerina cipő tehát nemcsak a városi sétákhoz, de akár munkába és egy esküvőre is tökéletes választás lehet. Éppen ezért mutatunk is három, pár kattintással elérhető darabot!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.