Igenis lehet stílusos az apuszandál! Katie Holmes bebizonyította, hogy a nyár legmegosztóbb cipőtrendje nemcsak kényelmes, de nőies is

Igenis lehet stílusos az apuszandál! Katie Holmes bebizonyította, hogy a nyár legmegosztóbb cipőtrendje nemcsak kényelmes, de nőies is

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Katie Holmes már annyira képbe került a divat változó hullámaival, hogy ennél naprakészebb nem is lehetne!

Katie Holmes az elmúlt években heti szinten bizonyítja azt, hogy az egykori, stíluskérdésekben kissé bizonytalan lány felnőtt, és nem nagyon tudnak neki olyan trendet mutatni, ami kifogna rajta - mert így vagy úgy, de mindennek képes megtalálni a tökéletes helyet a szettjeiben.
És ezt bizonyította most is! A 44 éves színésznőt a napokban ugyanis a frissen piacra dobott Chloé X Teva kollaborációjának egyik darabjában szúrták ki a fotósok, Katie Holmes pedig a tőle megszokott könnyed módon, a lehető legegyszerűbb összeállítást építette fel eköré a még mindig megosztó apuszandál köré.

A francia Chloé és a kényelmes, sportos szandáljairól elhíresült Teva a népszerű Neke fazont álmodták újra egy kollaboráció keretein belül. Az újrahasznosított és némileg áttervezett poliészter pántokkal ékesített darab háromféle stílusban érhető el, mi most Katie Holmes fekete-fehér választását mutatjuk meg neked - amire egyelőre csak előjegyzést lehet tenni.

Ár: ~ 176.500 Ft - itt!
forrás: Chloé
Ár: ~ 176.500 Ft - itt!

Ha viszont elnyerte a tetszésedet ez a darab, ám valami pénztárcabarátibb kiadásra vágysz, akkor galériánkban mutatjuk is a lehetőségeket!

Galéria / 4 kép

Kopizd le a stílusát: Katie Holmes egyik kedvenc szandálfazonját te is beszerezheted

Megnézem a galériát

Ebben a galériában pedig néhány tuti ruhát találsz a tavaszi, nyári szezonra!

Galéria / 10 kép

Shoppingszemle: 10 csodás ruha tavaszra és nyárra 15 ezer forint alatt

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.