Kate Winslet szerint emiatt titkolja mai napig egy filmcsillag, hogy meleg

Kate Winslet szerint emiatt titkolja mai napig egy filmcsillag, hogy meleg
Forrás: GettyImages/Mike Windle
Facebook
Twitter
Pinterest

Kate Winslet kiteregette a hollywoodi szennyest!

Kemény témába vágta egy nemrég készült interjújában fejszéjét Kate Winslet. Bár az ő karrierjét már szinte semmi sem tudná eltörölni a föld színéről, a fiatalabb generációk miatt mégis nagyon aggódik, ismert sztárként pedig fontosnak tartja, hogy hangot adjon véleményének, és kimondja azt, amit sokan nem mernek: Hollywood még mindig kirekesztő a melegekkel szemben.

Az Oscar-díjas Kate Winslet szerint a meleg színészek egy jó része félve rejtegeti titkát, csak ő kapásból négy ilyen kollégát tudna felsorolni, akik úgy gondolják, karrierjüket tönkretenné, ha coming outolnának.

Meg sem tudom tippelni, hány olyan színész lehet - néhányan én magam is jól ismertek -, akik rettegnek attól, hogy kiderül a szexuális irányultságuk, és ez akadálya lenne annak, hogy heteroszexuális szerepeket kaphassanak a jövőben.

A vele készült interjúban bár név nélkül, de Kate egy olyan híres hollywoodi csillagról is mesélt, akinek nemrég az ügynöke hívta fel a figyelmét arra, bár tud róla, hogy biszexuális, tegyen róla, hogy a nyilvánosság ezt sose tudja meg. A színésznő vallomása azért is volt most ilyen váratlan, mert az utóbbi időben úgy tűnt, a filmiparban már más szelek fújnak, ám Kate szerint Hollywood épp olyan homofób, mint volt, és az LMBTQ művészeknek már kijárna egy olyan mozgalom, mint néhány éve a #MeToo volt.

és ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Nagy Hollywoodi sztárok, akikről nem tudtad, hogy melegek voltak

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!