Kate Winslet 22 éves lányával ellopta a show-t a BAFTA-n - elájulsz, milyen bomba csaj lett Mia!

Kate Winslet 22 éves lányával ellopta a show-t a BAFTA-n - elájulsz, milyen bomba csaj lett Mia!
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Kate Winsleth és lánya volt a legimádnivalóbb páros a tegnapi BAFTA Television Awards-on!

Kate Winslethez csatlakozott lánya, Mia Threapleton a British Academy Television Awards-on (BAFTA TV Awards) a londoni Royal Festival Hallban vasárnap. A 47 éves hollywoodi színésznő, aki elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó díjat az este az I Am Ruth-ért, amelyben 22 éves lánya is szerepel, egy gyönyörű fekete kreációba bújt az eseményre. Kate Winslet szenzációsan nézett ki a kis fekete ruhában, amelyet egy aszimmetrikus, magas nyakú szabás jellemzett, és tökéletesen megmutatta formás alakját.

Kép
forrás: Getty Images

A háromgyerekes anyuka szó szerint sugárzott az este, ám a figyelemben osztoznia kellett, ugyanis lánya legalább annyira lázban tartotta a fotósokat, mint ő maga. Mia Threapleton, akinek apja Kate exférje, Jim Threapleton, egy mélyen kivágott, fekete, szintén teste vonalait követő darabot választott, amit egy nagy fehér övvel emelt ki.

Kép
forrás: Getty Images

Kate Winslet egyébként 1997-ben, A marokkói kaland forgatásán ismerte meg a rendezőasszisztensként dolgozó Jim Threapletont. A találkozásból szerelem lett és 1998 novemberében össze is kötötték az életüket, majd 2000-ben megszületett egyetlen gyermekük, Mia. A közös boldogság azonban nem tartott sokáig, és a pár útjai mindössze 1 évvel lányuk születése után végleg elváltak egymástól. Mia azóta ahogy a képek is bizonyítják, felnőtt, és nemcsak gyönyörű fiatal nővé cseperedett, de tehetséges színésznővé is. Tavaly év végén startolt el az I Am... című antológiasorozat harmadik évada, aminek első, I Am Ruth címet viselő epizódjában Kate Winslet a lányával együtt szerepelt. A 47 éves színésznő egy olyan anyát alakított, aki megpróbál segíteni tinédzser lányának, Freyának (Mia Threapleton) abban, hogy sikeresen leküzdje a közösségi média hatásai által kialakult mentális egészségügyi problémáit. Anya és lánya alakításáról azóta áradoznak a kritikusok és a nézők, reméljük nem kell sokat várnunk, hogy újra együtt lássuk őket!

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.