Micsoda? Kate Winslet lánya már 21 éves, ráadásul kiköpött olyan, mint édesanyja!

Micsoda? Kate Winslet lánya már 21 éves, ráadásul kiköpött olyan, mint édesanyja!
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Mia Therapleton Kate Winslet egyetlen lánya, aki az utóbbi években egyre komolyabb színésznői karriert építget.

A gyönyörű Kate Winslet, akinek nevét az egész világ megjegyezte, amikor 1997-ben a mozikba került a Titanic, háromgyerekes édesanya. Három gyermeke három férjétől született, a legidősebb Mia Threapleton 2000-ben jött a világra, a középső, Joe 2004-ben, a legkisebb, Bear 2013-ban született. A sztár mindig nyíltan vállalta különleges mozaikcsaládját, annak ellenére sem titkolózott, hogy sokan bántották érte a neten. Csemetéi boldogságban cseperednek, a legidősebb, a 21 éves Mia Threapleton mostanra szárnyait bontogató színésznővé érett.

Kate Winslet lánya, Mia Threapleton

Mia Threapleton édesapja Kate Winslet első férje, az angol filmrendező, James Threapleton. Férfi 2008-ban nősült újra, ebből a házasságból további két lánya született, 2009-ben Oliviával, 2013-ban pedig Georgia-val bővült a család. Miának tehát összesen négy féltestvére van, két fiú és két lány.

A bájos Mia megörökölte anyukája szépségét, világító, szürkés-kék szemei, orra és szája is éppen olyan, mint az övé. A fejformája az édesapja oldaláról jön, így egy picit azért különböznek.

Mivel a fiatal lány úgy döntött, édesanyja nyomdokaiba lépve színésznői karriert épít, kapóra jött neki ez a kis különbség a külsejükben. Mia ugyanis sokat aggódott amiatt, hogy a castingokon talán csak azért juttatják majd tovább, mert ő Kate Winslet lánya.

Az eltérő arcforma és vezetéknév azonban segített, a meghallgatásokon soha senki nem jött rá, kinek a sztárcsemetéje ő. Így aztán nagyon boldog volt, amikor megkapta első komolyabb szerepét. A 2020-as Shadows című thrillerben ő volt Alma.

„Ami igazán nagyszerű, hogy más a vezetékneve, így nem tűnt fel senkinek, hogy az én lányom, ez pedig természetesen nagyon jót tett az önbizalmának”

– mesélte egyetlen lánya sikeréről a büszke Kate Winslet egy tévéműsorban.

Nem ez volt egyébként Mia első színésznői vállalása, még kamaszlányként, 2014-ben szerepelt A virág románca című filmben. Nemrég pedig nagyszerű hír érkezett, szerepet kapott a Dangerous Liaisons című sorozatban, amit jelenleg Csehországban forgat. Ezen felül Kate Winslet és Mia Threapleton is feltűnik majd a Channel 4 I Am című sorozatában, így a nézők először láthatják együtt anyát és lányát.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

8 színésznő, aki már gyerekként vitatható szerepet kapott

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!