Micsoda? Kate Winslet lánya már 21 éves, ráadásul kiköpött olyan, mint édesanyja!

Micsoda? Kate Winslet lánya már 21 éves, ráadásul kiköpött olyan, mint édesanyja!
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Mia Therapleton Kate Winslet egyetlen lánya, aki az utóbbi években egyre komolyabb színésznői karriert építget.

A gyönyörű Kate Winslet, akinek nevét az egész világ megjegyezte, amikor 1997-ben a mozikba került a Titanic, háromgyerekes édesanya. Három gyermeke három férjétől született, a legidősebb Mia Threapleton 2000-ben jött a világra, a középső, Joe 2004-ben, a legkisebb, Bear 2013-ban született. A sztár mindig nyíltan vállalta különleges mozaikcsaládját, annak ellenére sem titkolózott, hogy sokan bántották érte a neten. Csemetéi boldogságban cseperednek, a legidősebb, a 21 éves Mia Threapleton mostanra szárnyait bontogató színésznővé érett.

Kate Winslet lánya, Mia Threapleton

Mia Threapleton édesapja Kate Winslet első férje, az angol filmrendező, James Threapleton. Férfi 2008-ban nősült újra, ebből a házasságból további két lánya született, 2009-ben Oliviával, 2013-ban pedig Georgia-val bővült a család. Miának tehát összesen négy féltestvére van, két fiú és két lány.

A bájos Mia megörökölte anyukája szépségét, világító, szürkés-kék szemei, orra és szája is éppen olyan, mint az övé. A fejformája az édesapja oldaláról jön, így egy picit azért különböznek.

Mivel a fiatal lány úgy döntött, édesanyja nyomdokaiba lépve színésznői karriert épít, kapóra jött neki ez a kis különbség a külsejükben. Mia ugyanis sokat aggódott amiatt, hogy a castingokon talán csak azért juttatják majd tovább, mert ő Kate Winslet lánya.

Az eltérő arcforma és vezetéknév azonban segített, a meghallgatásokon soha senki nem jött rá, kinek a sztárcsemetéje ő. Így aztán nagyon boldog volt, amikor megkapta első komolyabb szerepét. A 2020-as Shadows című thrillerben ő volt Alma.

„Ami igazán nagyszerű, hogy más a vezetékneve, így nem tűnt fel senkinek, hogy az én lányom, ez pedig természetesen nagyon jót tett az önbizalmának”

– mesélte egyetlen lánya sikeréről a büszke Kate Winslet egy tévéműsorban.

Nem ez volt egyébként Mia első színésznői vállalása, még kamaszlányként, 2014-ben szerepelt A virág románca című filmben. Nemrég pedig nagyszerű hír érkezett, szerepet kapott a Dangerous Liaisons című sorozatban, amit jelenleg Csehországban forgat. Ezen felül Kate Winslet és Mia Threapleton is feltűnik majd a Channel 4 I Am című sorozatában, így a nézők először láthatják együtt anyát és lányát.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

8 színésznő, aki már gyerekként vitatható szerepet kapott

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!