A szakma már most rajong érte! Kate Moss lánya, Lila Grace édesanyja modell nyomdokaiba lép

A szakma már most rajong érte! Kate Moss lánya, Lila Grace édesanyja modell nyomdokaiba lép
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Az ismert emberek gyerekeit mindig is imádta a divatszakma, így aki egy kicsit is fogékony a kifutók világára, annak a sorsa gyorsan megpecsételődhet. Főleg, ha az édesanyád Kate Moss!

Persze egy-, vagy akár két ismert szülő még messze nem elég ahhoz, hogy a jól kitaposott úton egyedül is boldoguljanak, viszont nagyon úgy tűnik, hogy az álomkarrier mindent megér. Sokukban meg is van az a bizonyos plusz ahhoz, hogy méltó mód nőjenek fel a feladathoz, és pár év múlva már a saját nevükkel érvényesüljenek a divatszakmában.

Nem csak Cindy Crawford csemetéi az egyetlenek, akik édesanyjuk nyomdokaiba léptek, hiszen nem is olyan rég írtunk arról, hogy Heidi Klum lánya, Leni is a divatipart választotta, de Gigi és Bella Hadid anyukája, Yolanda Hadid is egykoron modellként dolgozott, és ne felejtsük el, hogy Jerry Hall négy gyermeke közül kettő szintén a divatbemutatók állandó szereplője.

Egy szó, mint száz, a szülők hivatása nem ritkán igencsak kecsegtető, így már itt is van a legújabb utód a kifutón Lila Grace személyében. Kate Moss és a Dazed Media alapítójának és kreatív igazgatójának, Jefferson Hacknek egyetlen közös lánya már 14 éves kora óta bontogatja modell szárnyait, és az utóbbi időben már egyre komolyabbnak tűnik ez a pályaválasztás.

A 18 éves Lila Grace Moss-Hacket szerződése jelenleg édesanyja modellügynökségéhez, a Kate Moss Agencyhez köti, és Marc Jacobs beauty kampányai után 2020. októberében már a Miu Miu kifutóján debütált Milánóban...

Amit aztán egy nívós decemberi címlap követett, idén januárban pedig már a Fendi haute couture bemutatója követett...

Lila Grace már most imádja a hivatásával járó utazgatást, ami kezdésnek pont jó, hiszen minden adottsága megvan ahhoz, hogy méltán híres édesanyja nyomdokaiba lépjen, és idővel az ő nevét is a köztudatba vésse majd a divatszakma.

És ezt olvastad már?

Galéria / 15 kép

Hollywood legstílusosabb anya-lánya párosai, akikért rajonganak a fotósok

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.