Fiatalok ezreinek adhat erőt! Kate Moss lánya büszkén vonult elővillanó inzulinpumpájával a kifutón

 Fiatalok ezreinek adhat erőt! Kate Moss lánya büszkén vonult elővillanó inzulinpumpájával a kifutón
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A divatszakma újabb lépést tett az elfogadás és a nyitottság felé!

Kate Moss és a Dazed Media alapítójának és kreatív igazgatójának, Jefferson Hacknek közös lánya, a most 19 éves Lila Grace egy ideje már lelkesen bontogatja szárnyait a modellszakmában. És bár már év elején is igencsak hangzatos munkákat csípett el divatberkekben, minden bizonnyal a nemrég lezajlott, 2022-es tavaszi-nyári trendeket felvonultató divathetek voltak azok, amik minden szempontból vízválasztónak számítanak modellkarrierje történetében.

Londonban az a megtiszteltetés érte, hogy ő nyitotta meg Richard Quinn bemutatóját, a milánói divathéten pedig édesanyjával együtt lépkedhetett a kifutón a Fendi x Versace kollekcióját felvonultató show-n. Utóbbin a szemfülesek pedig könnyen kiszúrhattak egy aprócska részletet is, ami újabb mérföldkő lehet a divatszakma történetében.

Lila Grace a bal combja külső felén egy aprócska, szinte alig észrevehető fehér pod inzulinpumpát visel, ugyanis Kate Moss lánya 1-es típusú cukorbetegségben szenved. Ez a „tapaszként” felhelyezhető inzulinadagoló pedig igencsak praktikus megoldás egy ilyen szakmában.

Kép
forrás: gettyimages.com

A 19 éves modellhez az elmúlt napokban csak úgy záporoznak az elismerő és rajongói szavak! A legtöbben inspirálónak tartják Lila lépését, és azt, hogy megmutatta a világnak, hogy cukorbetegként is lehet valakinek teljes élete. A szőke szépség erőt adott olyan fiataloknak is, akik ez idáig hadilábon álltak betegségük elfogadásával, ami bár az orvostudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható, de odafigyeléssel helyén kezelhető, és talán ez a legértékesebb kulcsszó a dologban, melynek már Lila is amolyan nagykövete lett!

Nem Lila Grace az egyetlen ismert ember, aki cukorbetegséggel küzd!

Galéria / 8 kép

Sztárok, akikről nem is sejtetted, hogy cukorbetegséggel küzdenek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.