Kate Moss lánya egy az egyben leutánozta híres anyukáját

Kate Moss lánya egy az egyben leutánozta híres anyukáját
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem meglepő, ha ilyen stíluspéldák járnak előtte!

Pár hónapja számoltunk be arról, hogy Kate Moss 18 éves lányát, Lila Grace Moss-Hacket is felfedezte magának a divatipar, és olyan nagy nevek szerződtették már magukhoz, mint Marc Jacobs, vagy a Fendi. Így tehát a szakma már mindenképpen a családban marad, és ahogy ez lenni szokott, a modell csemeték nemcsak szüleik kifutós génjeit öröklik, hanem stílusérzéküket is.

Lila sincs ezzel másként, legutóbbi szettje pont olyan, mintha édesanyja '90-es évekbeli gardróbjából kapta volna ki! A divattörténeti szempontból is ikonikus hálóruha mellé egy egyszerű szandált, egy félhold alakú táskát, és finom, visszafogott ékszereket választott, az összkép pedig annyira hibátlan, hogy keresve se találhatott volna kitűnőbb összeállítást ibizai nyaralásukon.

Ha esetleg nem emlékeznél rá, hogy pontosan mire gondolunk, már mutatjuk is! 1993-ban, az akkor mindössze 19 éves Kate Moss a London Hilton Elite Model Agency buliján viselte ezt a Liza Bruce áttetsző hálóruhát, ami alá szimplán csak egy fekete bugyit kapott fel. Ez a kombináció pedig pont annyira egyedi és különleges volt, hogy onnantól fogva mindenki az ő nevével említi egy lapon említi ezeket a darabokat.

Kép
forrás: gettyimages.com

És ezt láttad már?

Galéria / 15 kép

Hollywood legstílusosabb anya-lánya párosai, akikért rajonganak a fotósok

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.