Kate Hudson vörös tüllruhája mindenkit túlragyogott a Velencei Filmfesztiválon

Kate Hudson
Forrás: Toni Anne Barson/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

Kate Hudson is tiszteletét tette a Velencében rendezett filmfesztiválon, ahol a “Mona Lisa és a Vérhold” című alkotás premierjén ragyogott egy olyan elképesztő darabban, ami még évekig az emberek emlékezetében fog maradni.

A „Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt” egykori sztárja egy Valentino ruhában állt a fotósok elé, amely a neves divatmárka 2022-es kollekciójának egyik tülldarabja. A merész vörös ruháról senki sem tudta levenni a szemét, hiszen élénk, tüzes színe és különleges szabása mellett Kate Hudson mély dekoltázsát is látni engedte.

Kate Hudson és Sophie Lopez stylist minimális kiegészítőket választottak a ruhához pontosan amiatt, hogy a hatás ne legyen túl csicsás és sok. Kate egy Crivelli fülbevalójával és gyűrűvel egészítette ki az outfitet, amelyhez egy Giuseppe Zanotti ezüst platformos magassarkút választott.

A több napos eseményen egyébként zseniális ruhákban mutatta meg tökéletes alakját, amire méltán lehet büszke 42 évesen, három gyermek után. Többek között egy Mônot ruhában is láthattuk Demi Moore társaságában, amelytől még a mi állunk is leesett.

Ha kíváncsi vagy a Velencei Filmfesztivál legszebb ruháira, akkor kattints a galériára!

Galéria / 11 kép

A 78. Velencei Filmfesztivál legszebb vörös szőnyeges pillanatai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.