Kóros soványsággal vádolták Kate Beckinsale-t: elárulta, hogy komoly testi és lelki betegség áll a hátterében

Kóros soványsággal vádolták Kate Beckinsale-t: elárulta, hogy komoly testi és lelki betegség áll a hátterében

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Facebook
Twitter
Pinterest

Kate Beckinsale számos szörnyűséget élt át az elmúlt egy éveben mind lelkileg, mind testileg. Elege lett a bírálókból, és most saját történetén keresztül szerette volna megmutatni, hogy nincs helye a rosszindulatú kommenteknek!

Kate Beckinsale Instagramján osztott meg egy képet, amire egy rajongója azzal vádolta meg, hogy kórosan sovány lett. A színésznő válaszként elmesélte a szomorú történetét, ami fogyasának hátterében áll. Ez a példa fontos leckét taníthat nekünk: ne kritizáljunk tudatlanul, ugyanis nem tudhatjuk, mi van a dolgok mögött, ugyanis egy nem jó ítéletnek súlyos következményei lehetnek!

Kate Beckinsale arra buzdít, hogy fogadd el magad!

Kép
forrás: GettyImages

Kate Beckinsale január elején került kórházba, most pedig elárulta, hogy miért! A színésznő az elmúlt egy évben súlyos csapásokat kapott az élettől: elhunyt a nevelőapja, és "lelki társát", a macskáját is elveszítette. Mostohaapja halála nagyon megrázta, édesapja még gyermekkorában, 5 éves korában halt meg. A rengeteg stressz miatt pedig egy komoly betegség is kialakult nála:lyukat hasított a nyelőcsöve és a gyomra közé.

Kate Beckinsale betegsége miatt sokat fogyott, amit a rajongói is észrevettek. A színésznő üzent a testét bíráló kommentelőnek: borzasztónak találja, hogy a nőket állandóan kritizálják a testük miatt, ezzel pedig "megfélemlítik" őket. A színésznő arra az elhatározásra jutott, hogy soha többet nem fog foglalkozni a megjelenésével, és arra buzdítja a követőit, hogy őket se érdekelje mások véleménye, fogadják el magukat.

Kattints a galériára, és nézd meg, hogyan változott az évek alattKate Beckinsale! Akkor és most fotók!

Galéria / 9 kép

Kate Beckinsale nagy átváltozása

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Vár álmaid alakja – kerülj harmóniába a testeddel nyárra!

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Kép
Életmód

A 10 legjobb vendégsztár a harmincéves Jóbarátokból

Egyik kedvenc sorozatunk, amit máig bármikor szívesen újranézünk. De a főhősökön kívül is voltak benne kiváló alakítások.

Kép
Életmód

Hollywood abortuszra kényszerítette a színésznőket! Avagy a múlt legdurvább botrányai a filmiparban!

Rengeteg titkot rejt a filmipar. Hollywood tele van szörnyű botrányokkal, és ez régen sem volt másképp, sőt! Mutatjuk a legdurvábbakat!

Kép
Életmód

Ezekre a foltokra figyelj: a leggyakrabban vitaminhiányra utalnak!

Megfelelő mennyiségű alvás, kiegyensúlyozott táplálkozás, rendszeres testmozgás, csak pár fontos tényező, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészségesek legyünk és jól érezzük magunkat a bőrünkben. De mi történik akkor, hogy ha mégis gyengének érezzük magunkat, és a tükörbe nézve bőrproblémákkal szembesülünk?

Kép
Stílus

Hoppá! Angelina Jolie a vörös szőnyegen villantotta meg legújabb tetoválását egy szexi, kivágott ruhában! - Egyesek szerint Brad Pittnek akar vele üzenni

Angelina Jolie szexi, kivágott ruhája sem vonhatta el a figyelmet új, igencsak különleges helyre került tetoválásáról.

Kép
Életmód

Magyar Mozgókép Díj 2024: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját!

A Magyar Filmakadémia védnökségével a Magyar Mozgókép Fesztiválon a Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig annak alkotója, Koltai Lajos lett. Mutatjuk a győztesek listáját!

Kép
Életmód

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?