Gyönyörű nő lett Kate Beckinsale lánya - Lily Sheen mesebeli estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen

Lily Sheen
Forrás: ason Kempin/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Talán nem is olyan meglepő, hogy Kate Beckinsale és Michael Sheen közös lánya, Lily is a színészetet választotta hivatásául.

A fiatal, mindössze 21 éves lány kiköpött édesanyja, akinek bőven kijutott a jó génekből. Lily Sheen A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című film premierjén jelent meg, amelyben ő maga is szerepelni fog. Bár kevesen tudják, Lily karrierje már 2006-ban elkezdődött édesanyja oldalán.

Olyan filmekben tűnt fel, mint a Távkapcs, az Underworld és a Mindenki megvan című produkciók. Ám ez az első olyan alkotás, amelyben önálló szerepe van, nem is csoda, hogy a premieren is megadta a módját megjelenésének.

Kép
forrás: Jamie McCarthy/gettyimages
Kép
forrás: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Lily Sheen egy csodaszép, zöld estélyiben vonult végig a film bemutatójának vörös szőnyegén, amelyhez lazán, hullámokban viselte a haját. Sokak szerint nem kell sok, hogy többen ismerjék a nevét, mint híres szüleiét, hiszen szépsége mellett hihetetlenül tehetséges és okos is. Kate Beckinsale és Michael Sheen mindig is ügyeltek rá, hogy egyetlen gyermekük sokat tanuljon és minden tudást magába szívjon jövője érdekében.

Ennek meg is lett a gyümölcse, ugyanis Lily olyan sztárokkal szerepelhet a nálunk április 22-én debütáló alkotásban, mint Nicolas Cage, Neil Patrick Harris, Pedro Pascal és Sharon Horgan.

Ezt olvastad már?

Galéria / 15 kép

15 híres anya-lánya páros, akik nagyon hasonlítanak egymásra

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.