Gyönyörű nő lett Kate Beckinsale lánya - Lily Sheen mesebeli estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen

Lily Sheen
Forrás: ason Kempin/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Talán nem is olyan meglepő, hogy Kate Beckinsale és Michael Sheen közös lánya, Lily is a színészetet választotta hivatásául.

A fiatal, mindössze 21 éves lány kiköpött édesanyja, akinek bőven kijutott a jó génekből. Lily Sheen A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya című film premierjén jelent meg, amelyben ő maga is szerepelni fog. Bár kevesen tudják, Lily karrierje már 2006-ban elkezdődött édesanyja oldalán.

Olyan filmekben tűnt fel, mint a Távkapcs, az Underworld és a Mindenki megvan című produkciók. Ám ez az első olyan alkotás, amelyben önálló szerepe van, nem is csoda, hogy a premieren is megadta a módját megjelenésének.

Kép
forrás: Jamie McCarthy/gettyimages
Kép
forrás: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Lily Sheen egy csodaszép, zöld estélyiben vonult végig a film bemutatójának vörös szőnyegén, amelyhez lazán, hullámokban viselte a haját. Sokak szerint nem kell sok, hogy többen ismerjék a nevét, mint híres szüleiét, hiszen szépsége mellett hihetetlenül tehetséges és okos is. Kate Beckinsale és Michael Sheen mindig is ügyeltek rá, hogy egyetlen gyermekük sokat tanuljon és minden tudást magába szívjon jövője érdekében.

Ennek meg is lett a gyümölcse, ugyanis Lily olyan sztárokkal szerepelhet a nálunk április 22-én debütáló alkotásban, mint Nicolas Cage, Neil Patrick Harris, Pedro Pascal és Sharon Horgan.

Ezt olvastad már?

Galéria / 15 kép

15 híres anya-lánya páros, akik nagyon hasonlítanak egymásra

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!