Eláll a szavunk: görög istennőként tündökölt Katalin hercegné az új Bond-film premierjén

sztár, sztárok,
Forrás: Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Nem ez volt az első alkalom, hogy a királyi család is részt vett egy ilyen nagyszabású filmbemutatón - de meg kell hagyni, a hercegné a szokottnál is jobban kitett magáért!

Ez a nap is eljött: oly sok halogatás után végre bemutatták a legújabb Bond-filmet! A No Time To Die-t hatalmas várakozás előzte meg, amióta 2 éve láthattuk az első előzeteseket. Ám a pandémia keresztülhúzta a filmesek terveit, jópárszor áttették a premier dátumát a korlátozások miatt.

Eredetileg tavaly novemberben lett volna a bemutató, ám ez többször meghiúsult, sőt, egy ideig úgy volt, hogy egyáltalán nem lesz mozis premier.

Ám szerencsére a film forgalmazója kivárt, most pedig eljött a pillanat: elérkezett a mozikba a új kémfilm, és most is, akárcsak 2015-ben, a Spectre premierjén, a királyi család is képviseltette magát.

film, James Bond,
forrás: Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

Nem kérdés, ők is rajonganak az angol James Bondért, pláne, hogy állítólag Daniel Craig most már tényleg utoljára játssza el Bondot a vásznon. Bár ilyet már nem egyszer hallottunk tőle...

A premieren, amit a londoni Royal Albert Hall-ban tartottak, részt vett Vilmos herceg és Katalin, illetve Károly és Kamilla is.

Érdemes szót ejteni Katalin hercegné ruhájáról: a mesés arany kreációt Katalin egyik kedvenc tervezője, Jenny Packham álmodta meg, gyönyörű ékszereit az Onitaa készítette.

film, James Bond,
forrás: Jonathan Brady/PA Images via Getty Images

Ugye, hogy Katalin épp olyan, mint egy gyönyörű görög istennő? Megkockáztatjuk, hogy sosem láttuk még őt ennyire fenségesnek!

Katalin, James Bond,
forrás: Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

Galéria / 11 kép

11 színésznő, aki szerintünk tökéletes női James Bond lehetne

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!

Kép
Sztárok