Micsoda fordulat: Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek ezért nem lesz személyzete új otthonukban

Micsoda fordulat: Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek ezért nem lesz személyzete új otthonukban
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Katalin hercegné és Vilmos herceg ráadásul egy viszonylag szerény ingatlant választottak új otthonuknak.

Egy ideje nem titok, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg egy új házba költöznek gyermekeikkel, hogy közelebb legyenek Erzsébet királynőhöz. A napokban viszont már az is kiderült hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg egy visszafogott 4 hálószobás házat választottak Anmer Hallban, ahol annyira hétköznapi életét fognak élni, hogy még a népes személyzetet se viszik magukkal az új ingatlanba.

Az Adelaide Cottage tökéletesen kijön az erre szánt keretből, ugyanis ez egy négy hálószobás ingatlan, és nem is vágynak többre, mivel a személyzet sem fog velük lakni. Határozattan ragaszkodtak ahhoz, hogy a otthonuk a lehető leghétköznapibb legyen, ami nem igényel felújítást és extra biztonságot sem, pontosan azért, hogy ezzel ne rójanak plusz terheket az adófizető polgárokra. Az pedig külön öröm, hogy György, Sarolta és Lajos egy iskolába járhatnak majd. A három gyerek imádni fogja, hogy kedvükre futkározhatnak és játszhatnak a kertben, ugyanis pont ezekért a dolgokért szeretnek annyira Anmer Hallban lenni

- nyilatkozta egy bennfentes.
Kép
forrás: Getty Images

Sokakat meglepett, hogy Katalin és Vilmos saját zsebből fizetik új otthonuk költségeit, hiszen ha a palotán múlik, akkor bármit megengedhetnének maguknak, ők viszont tényleg csak nyugalomra és a családi meghittségre vágynak.

Nem vágytak másra, mint egy kellemes családi házra közel az iskolához és a királynőhöz. Az egész család alig várja, hogy végre beköltözhessenek új otthonukba idén nyáron és egy új közös fejezet vegye kezdetét a család életében, immáron Windsorban

- zárta az információk során a családhoz közelálló forrás.

Addig is nézd meg, hogy hol élnek most!

Galéria / 8 kép

Itt él most a gyerekekkel Katalin hercegné és Vilmos herceg

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.