Katalin hercegné és Vilmos herceg amerikai körútja igencsak szomorú részleteket rejt

Katalin hercegné és Vilmos herceg amerikai körútja igencsak szomorú részleteket rejt
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Katalin hercegné és Vilmos herceg úgy néz ki, hogy igencsak haragtartó fajta.

Jó ideje nem titok, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle között az ellentétek a híres-neves Oprah interjú után még nagyobb méreteket öltöttek, ez pedig kétségtelenül Vilmos és Harry kapcsolatára is kihat. És bár Erzsébet királynő a maga diszkrét módján próbál mindent megtenni azért, hogy legalább a testvérek közt rendeződjön a helyzet, úgy tűnik, hogy még imádott nagymamájuk kedvéért sem hajlandóak békejobbot nyújtani egymásnak.

Most pedig itt egy újabb fejlemény, hiszen Katalin hercegné és férje 8 év után ismét az Egyesült Államokba látogat. Idén ugyanis ott adják majd át a 2020-ban Sir David Attenborough és Vilmos herceg által alapított, a környezetvédelmi Nobel-díjaként is emlegetett elismerést, az Earthshot Prize-t. Ez a tengerentúli utazás pedig remek lehetőség lenne arra, hogy a fivérek ismét egy kis időt töltsenek egymással, ám a bennfentesek szerint erre a cambridge-i hercegi pár zsúfolt napirendje miatt nem nagyon lesz lehetőség.

Ha belegondolunk, ugyanabban az országban lesznek, távol a kíváncsi tekintetektől, hiszen ott, hatalmas helyről lévén szó, azért egy kicsit könnyebb távol maradni a médiától. Bárhol megbeszélhetnének egy találkozót, de sajnos ez nem lehetséges. Olyannyira zsúfoltak lesznek a napjaik, hogy nincs idő a magánlátogatásokra. Mindez persze leginkább azért van, mert Vilmos nagyon nehezen tud túllépni azon állításokon, melyeket Harry mondott róla és a családjáról Oprah-nak

- mesélte egy forrás.

Sajnos a helyzet nem túl rózsás és minden bizonnyal Diana hercegné szíve is megszakadna, ha látná, hogy imádott fiai ennyire eltávolodtak egymástól. Mi azért még reménykedünk abban, hogy egy szép napon rendeződik majd a helyzet és nemcsak Vilmos és Harry között áll helyre a viszony, hanem Katalin és Meghan között is.


És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

7 alkalom, amikor Katalin és Meghan Diana ékszereit viselték

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Shopping

Az egyetlen összetevő, amit keresned kell az öregedő bőr hidratálásához a szépségápolási termékekben

Az öregedést és a ráncok kialakulását sajnos nem tudjuk megakadályozni, viszont lassíthatjuk a folyamatot, ha megfelelő összetevőkkel rendelkező termékeket használjuk!

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát! Gigi Hadid már most viseli a 2024-es év legtrendibb dzsekijét

Az apucipő után itt az apudzseki! Gigi Hadid kedvenc darabjának nagy jövőt jósolnak a stílusszakértők, így mutatjuk is, hogy hol szerezheted be a saját darabodat!

Kép
Életmód

10 csillagászati jelenség, amit mi már nem láthatunk az életünkben

Üstökösök, aszteroidák, új bolygó, jégkorszak és még sok más... Megmutatjuk azokat a csillagászati jelenségek, amiket mi már valószínűleg nem fogunk látni az életünkben. Vagy inkább szerencsére?!

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őt tartják a valaha élt legjobb színésznőnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép
Sztárok

Barbra Streisand már nem hitt a szerelemben, az mégis rátalált - fotón a ritkán látott férje!

Barbra Streisand sokat csalódott, mielőtt megismerte álmai férfiját. Ő ritkán látott férje, James Brolin!

Kép
Életmód

Mutasd az alvásod, megmondom ki vagy! Alvásminőség javítása 12 egyszerű lépésben

Jó alváshoz idő kell – igen, de mi még? Alvásminőségünk nem csak a fáradtságérzetünkre, de fizikai és mentális egészségünkre, hangulatunkra is hatással van. Mindenki más-más óraszámot szán (tud szánni) az alvásra, sokan azonban nem is tudják, mennyire nem hatékonyan teszik mindezt. Mutatjuk, mivel lehet javítani a helyzeten!