Katalin hercegné ruhájával is kifejezte támogatását Ukrajna felé

Katalin hercegné ruhájával is kifejezte támogatását Ukrajna felé
Forrás: ane Barlow - WPA Pool/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Katalin és Vilmos tegnap nagyon fontos ügyben jelentek meg a nyilvánosság előtt.

Az elmúlt hetek történései az egész világot megrázták, és mindenki ott próbált segíteni az ukrán menekülteknek, ahol csak tudott. A hírességek számos posztban igyekezték felhívni a figyelmet az orosz-ukrán helyzetre, míg például az ukrán származású Mila Kunis, valamint férje, Ashton Kutcher 3 millió dollárt adományoztak:

Katalin hercegné Vilmossal együtt pedig tegnap a londoni Ukrán Kulturális Központba látogatott, hogy az önkéntesekkel beszélgessenek, megtudják, miként segíthetnek a britek ebben a helyzetben, és kimutassák támogatásukat az ukrán menekülteknek. Ők maguk is részt vettek a csomagok összeállításában, Katalin pedig ruhájával is igyekezett kifejezni együttérzését: kék pulóvert viselt, valamint kitűző formájában az ukrán zászlót is magán viselte!

Kép
Kép

Tegnapi látogatásuk során Katalin hercegné küzdött könnyeivel, miközben Vilmossal kifejezték együttérzésüket és támogatásukat az ukrán menekültek felé, valamint felajánlották jótékonysági szervezetük segítségét mindazoknak a gyerekeknek és fiataloknak, akik traumával küzdenek a háború miatt. Elárulták azt is, hogy az orosz-ukrán háború otthonukban is gyakori téma, Sarolta és György herceg nagyon sokat kérdeznek a történtekről, és ők saját belátásuk szerint igyekeznek a legkörültekintőbben válaszolni.

Ha te is segítenél, az alábbi cikkekben elolvashatod, hogyan teheted meg:

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!