Mennyire édes? Katalin hercegné így varázsolta különlegessé egy kisfiú napját - VIDEÓ

Mennyire édes? Katalin hercegné így varázsolta különlegessé egy kisfiú napját - VIDEÓ
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

A cuki kisfiú láttán Katalin hercegnéből azonnal előjöttek az anyai ösztönök.

Az esetek nagy részében leginkább Katalin hercegné stílusát és megjelenéseit méltatjuk, így mindig külön öröm, ha valami olyan megható videó kerül ki róla a világhálóra, melynek köszönhetően egy kicsit emberközelibbé válik a személye.

A walesi hercegné a minap a védnöksége alatt működő Maternal Mental Health Alliance jótékonysági szervezet nevében utazott el a hillingdoni Colham Manor Gyermekközpontba, hogy saját szemével győződjön meg arról, hogy az általuk is támogatott és biztosított holisztikus ellátás milyen módon segíti a mentális egészségügyi problémákkal küzdő családokat. Az ezúttal is kivételesen elegáns Katalin hercegné az itt tett látogatása során találkozott a 3 éves, hihetetlenül közvetlen Akeemmel.

A kisfiú a legédesebb gyermeki bájjal kezdett el csacsogni a walesi hercegnével, akitől először megkérdezte, hogy hívják, majd a kabátján található pipacsos kitűző iránt kezdett el érdeklődni, amire Katalin a legnagyobb természetességgel reagált, és tudakolta meg a kicsitől, hogy szeretné-e, hogy neki adja. Az igenlő válasz után Akeem megkapta a kitűzőt, majd a hercegné elmesélte neki, hogy ezzel a pipaccsal az első világháborúban elhunyt katonákra emlékeznek.

A videó persze mindössze pár óra alatt bejárta az internetet és a rajongók egyszerűen nem tudnak betelni azzal, hogy Vilmos herceg felesége milyen édesen viselkedett a kisfiúval, és sokak szerint ezen képkockák is nagyon jó bizonyítékok arra, hogy a hercegné milyen jó édesanyja lehet Györgynek, Saroltának és Lajosnak.


Ha még többet hallanál a királyi családról, akkor hallgasd meg Teadélután podcastunk első adását, amiben Erzsébet királynő stílustitkairól beszélgetünk!


És ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

7 ruhadarab, amit már évek óta nem viselhet Katalin hercegné

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.