Ritkán látni ilyen darabokban! Katalin hercegné különleges ruhaválasztása mindenkit elvarázsolt

Ritkán látni ilyen darabokban! Katalin hercegné különleges ruhaválasztása mindenkit elvarázsolt
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Reméljük a jövőben többször is él majd a vadabb minták nyújtotta lehetőségekkel, ugyanis nagyon jól áll neki ez a stílus!

Katalin hercegné klasszikus és letisztult stílusát évek óta csodáljuk, így azt is nagyon jól tudjuk, hogy néhanapján ő is szívesen kísérletezik egy-két olyan darabbal, ami még jócskán belefér abba a szigorúra húzott etikettbe, ami a királyi család tagjainak az öltözködését érinti.

Katalin tegnap a Shoutnál tett látogatást, annál az ingyenes, éjjel-nappal működő mentális egészségközpontnál, amit még 2019-ben férjével, Vilmossal, illetve Meghannal és Harryvel közösen indítottak útjára a Heads Together kampányuk részeként. Az elmúlt közel 3 évben már több mint 1 millió beszélgetést sikerült lebonyolítaniuk a rászorulókkal és ezt a szép kerek számot ünnepelték most meg visszafogott keretek közt.

A cambridge-i hercegné a jeles alkalomra egy tőle szokatlan ruhát választott, hiszen sem az olajzöld szín, sem a leopárdminta nem szokott visszaköszönni az öltözködésében. Ezt a csodás Derek Lam ruhát egyébként egy vastag fekete övvel és egy fekete tűsarkú Ralph Lauren csizmával tette tökéletesen és visszafogottan teljessé. Az összkép láttán csak azt tudjuk mondani, hogy többször kéne ilyen darabokat közt válogatnia, ugyanis nagyon jól áll neki ez a stílus!

Kép
forrás: Getty Images

Természetesen nem szívesen mennék el szó nélkül a fülbevalója mellett sem, amit mint már oly sokszor korábban is, egy fast fashion lánc kínálatából választott. Ezt a csavart, ASOS karika fülbevalót egyébként tavaly júniusban már a G-7 csúcstalálkozón és októberben a tetőtől talpig piros összeállításához is viselte.

Kép
forrás: Getty Images

Végezetül pedig mutatjuk is ezt a bizonyos darabot, amit az ASOS oldalán körülbelül 4500 forintért, mindössze pár kattintással te is beszerezhetsz!

Bővebb infó ITT!
forrás: ASOS
Bővebb infó ITT!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Katalin hercegné 5+1 legfontosabb öltözködési szabálya

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.