Ezt már nem bírta szó nélkül hagyni! Így vélekedik III. Károly király A koronában őt alakító Dominic Westről

Ezt már nem bírta szó nélkül hagyni! Így vélekedik III. Károly király A koronában őt alakító Dominic Westről
Forrás: Netflix
Facebook
Twitter
Pinterest

Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a legfrissebb epizódok sem billentették ki III. Károlyt megszokott nyugalmából.

II. Erzsébet királynőről köztudott volt, hogy miután legkisebb fia, Eduárd wessexi gróf megmutatta neki a Netflixen hihetetlen sikerrel futó, A korona című sorozatot, ő maga is nagy rajongója lett, ám arról például már kevesebb szó esett a sajtóban, hogy elsőszülött fia, III. Károly király miként is áll az ő magánéletét is igencsak kiteregető szériához.

November 9-én mutatták be A korona 5. évadját, amelyben a két szezonon át remeklő Josh O'Connor után Dominic West vette át III. Károly király szerepét - aki a történet szerint ekkor még herceg volt. A királyi család valószínűleg legviharosabb, botrányokkal teli időszakát ábrázoló epizódok pedig már csak a sztoriszálakat nézve is megosztották a közvéleményt, így teljesen érhető, hogy a jelenlegi brit uralkodó bőrébe bújó 53 éves színésznek is kihívást jelentett az, hogy egy olyan történet részesévé váljon, amire a mai napig nagyon sokan emlékeznek.

A forgatások előtt Dominic West egy üzenetet kapott III. Károly király titkárától, melyről a színész úgy gondolja, hogy valójában az uralkodó gondolatait sugallja. Az levél sorai pedig így szóltak...

Azt csinálsz, amit akarsz, színész vagy. Semmi közünk hozzá

- mesélte a sztár.

Dominic úgy gondolja, hogy minden bizonnyal Károly is hasonlóképpen vélekedik az általa életre keltett szerepről, ami a kezdetektől fogva nagy nyomás alá helyezte őt. Jó ideig gondolkodott azon, hogy igent mondjon-e ezen felkérésnek, ám a személyének szóló üzenet után úgy érezte, hogy végre megkönnyebbült és nyugodt szívvel vágott bele a forgatásokba. Aztán majd az idő eldönti, hogy a jelenlegi brit uralkodó miként vélekedik a színész teljesítményéről.


Ha még többet hallanál a királyi családról, akkor hallgasd meg Teadélután podcastunk harmadik adását, amiben II. Erzsébet királynő hosszú és egészséges életének titkairól beszélgettünk!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

A koronán túl: Íme a 6 legjobb kosztümös sorozat, ami királyi családokról szól

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.