4 szigorú szabály, amit a Kardashian-család tagjai sosem szeghetnek meg

4 szigorú szabály, amit a Kardashian-család tagjai sosem szeghetnek meg
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Kívülről talán úgy tűnhet, előírások nélkül, öntörvényűen élik az életüket, ám a valóság nem is állhatna távolabb ettől.

A cikk támogatója a Disney+

Míg az Egyesült Királyságban III. Károly uralkodik, addig a szórakoztatóiparban egyértelműen Kris Jenner, hiszen a momagernek hála a Kardashian-Jenner testvérek mára mindannyian elképesztő követőtáborral rendelkeznek és világszerte millióan kíváncsiak az életükre – akár bevallják, akár nem. Éppen ezért nem meglepő, hogy a brit királyi családhoz hasonlóan ők is szigorú szabályok szerint töltik a napjaikat – különösen a legkisebbek, vagyis Kris unokái. Akár hiszed, akár nem, szó sincs arról, hogy bármit megtehetnének, sőt! Kim Kardashian például kifejezetten szigorú anya hírében áll, aki komoly elvárásokat támaszt a gyerekei elé.

Kíváncsi vagy, milyen előírásokat kell betartaniuk a klán legfiatalabb tagjainak? Összegyűjtöttünk neked néhányat ezek közül!

1. Ne szólj szám, nem lesz testképzavarom

Kourtney Kardashian például nem engedi, hogy a gyermekei a kövér szót használják – vagy egyáltalán csak hallják azt. „Ne mondd ki a lányom előtt ezt” – utasította még az anyját, Kris Jennert is erre a Keeping Up With The Kardashians, azaz a K, mint Kardashian című valóságshow-juk egyik epizódjában. „Annyi beszélgetést folytatunk le anélkül, hogy belegondolnánk, a gyerekeink is hallhatnak minket” – nyilatkozta később. „Azt mondják, ha egy anya magabiztos a testével kapcsolatban, akkor sokkal kisebb az esély arra, hogy a lányainál étkezési zavar alakul ki.”

Kép
forrás: Disney+

2. Csinálhatod, de nem nézheted!

A bennfentesek szerint a Keeping Up With The Kardashians epizódjainak forgatása mindent felülírt, még a gyerkőcök napirendjét is: Kourtney Kardashian és Scott Disick fia, Mason Disick például hatévesen otthon tanult annak érdekében, hogy ne maradjon ki a 11. évad részeiből. Azt viszont abszolút nem akarják, hogy a kicsik is megnézzék ezeket az adásokat, legfeljebb akkor, ha idősebbek lesznek. Szerencsére ez a szabály csak rájuk vonatkozik, rád azonban semmiképpen sem! A jó hír pedig az, hogy a Kardashian-Jennerek egy vadonatúj sorozattal jelentkezetek a Disney+-on, a The Kardashians pedig ismét bepillantást engedett az életükbe.

Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall és Kylie újra a kamerák elé álltnak, hogy lebilincselően őszintén fedjék fel az igazságot a címlapok mögött. A milliárd dolláros vállalkozások vezetésének intenzív nyomásától kezdve a játszadozás és az iskolába járás fergeteges öröméig tényleg mindent megmutatnak a nézőknek, úgyhogy egészen közelről figyelheted meg a reflektorfényben sütkérező család mindennapjait. A The Kardashians első évada 2022 tavaszán debütált a streaming platformon, a második évad pedig ősszel, az utolsó epizód november 24-én lesz elérhető.

Kép
forrás: Disney+

3. Kötelező a digitális detox

Kourtney Kardashian köztudottan híres arról, hogy szabályozza azt az időt, amit a lurkói a kütyüjeikkel tölthetnek. „Nehéz eldönteni, mi a legjobb a nekik, ha technológiáról van szó” – vallja, ezért korlátozza is, hogy hány percig TV-zhetnek és meddig élvezhetik a videójátékokat. A tesója, Kim pedig azokat az órákat jelölte ki, amikor a csemetéi használhatják a mobiljaikat. „A telefonok a konyhában vannak, hogy amikor felébrednek, először megreggelizzenek a családdal, majd megkapják őket.” De élőzniük azért tilos a közösségi médiában, ez már nem megy át Kim anyuka-szűrőjén. (North West nyolcévesen megszegte ezt a szabályt és csinált TikTokon egy live bemutatót az otthonukról.) Travis Scott ellenben azt nem akarja, hogy Kylie Jennerrel közös kislánya, Stormi a TV képernyőjét bámulja – ehelyett szeretné a játékra ösztönözni őt.

4. Éjjel-nappal Kardashian

Na persze nem csak a piciknek, hanem a család már felnőtt tagjainak is oda kell figyelniük jó néhány dologra. Kris Jenner elvárja, hogy a lányai MINDIG tökéletesen fessenek, mintha csak bármelyik pillanatban lefotózhatnák őket. Kendall Jenner azt mesélte, az anyjuk heti egyszer manikűröst hivatott hozzájuk, hogy megcsinálja a körmeiket, mert elfogadhatatlannak tartotta, hogy bármilyen tekintetben ne legyen rendben a megjelenésük.

Kép
forrás: Disney+

De nem csak a Kardashian-családban vannak szigorú szabályok - ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

Szigorú szabályok, amiket a Beckham-gyerekeknek be kell tartaniuk

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!

Kép
Életmód

Ezeket próbáld ki reggel: 9 étel, ami nagyobb energialöketet ad, mint a kávé

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép
Sztárok

Újabb baleset! Chris Pratt komolyan megsérült legújabb filmjének forgatásán, maga osztott meg fotót az állapotáról

Chris Pratt tegnap megsérült a Mercy 4. forgatási napján! Lehet csúszni fog a premier?

Kép
Életmód

6 csillagjegy, aki nagyon sok pénzhez juthat a következő hetekben - nekik szerencsét hoz a Jupiter-Uránusz együttállás!

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép
Stílus

Gigi Hadid bemutatja: A farmer, ami nélkül a divatos nők nem tudnák túlélni a tavaszt

A farmerek szára idén tavasszal ismét kicsit tágabb irányt vesz, és ami azt illeti elég jól is néz ki!