Egyél egészségesen home office-ban is!

home office,egészséges nassolnivaló
Forrás: Getty

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Fekete öves nassoló vagy? Egy ideje a hűtőszekrény a legjobb barátod? Nem baj, mondjuk, mit és mikor rágcsálj, hogy egészséges és fitt maradj!

Összecsúsznak a napszakok, a munkaidő, mint fogalom teljesen megváltozott. Először biztosan örültél, hogy otthon kell lenned, hogy megspórolod a napi utazások idejét, de mostanra talán nem annyira komfortos érzés, hogy délben is pizsiben fogyasztod a(z második) ebédedet.

Ha teheted, ne abban a szobában dolgozz, ahol alszol. Amennyiben csak ez a lehetőséged van, akkor rendezd át kicsit "irodává", ahol tudsz rendesen ülve dolgozni, és nem akar mindenáron lustálkodásra bírni a környezet.

Ne "legyél otthon", amikor otthon dolgozol. Ezt hogy értjük? Ne kezdj el mozizni, rendet rakni, videójátékkal játszani, amikor munkaidő van. Ezeket hagyd meg estére!

A túl kényelmes, nem biztos, hogy hatékony is.
forrás: Getty
A túl kényelmes, nem biztos, hogy hatékony is.
Egy kis jótékony shopping a lelkednek is jót tesz!

Reggel-délben-este

Isteni érzés magadnak beosztani az idődet – amennyiben jól bánsz vele. Ha a munkahelyre utazást úgyis megspórolod, akkor fordíts kicsit több időt a napirendre és az étkezések megtervezésére. Ugyanakkor kelj, mint amikor dolgozni mész, a reggeli rutin (zuhany, kávé, reggeli, öltözködés) maradjon meg.

Utána jön a tervezés: reggel írd össze a föbb tennivalókat. Ezúttal a to-do listád része lesz az kaja is. Reggeli - tízórai - ebéd - nasollás - vacsora. Ezekre oszd be azokat az ételeket, amiket aznap kívánsz. A napi 5 étkezést ne lépd túl, 5-ből 3 étkezésnek legyen része zöldség vagy gyümölcs. Ne felejtsd el, a következő hetekben biztosan kevesebbet fogsz mozogni!

És akkor indulhat a jól megtervezett nap! Mutatjuk, milyen okosságokkal maradhatsz egészséges, de nem kell lemondanod a finomságokról sem!

Galéria / 8 kép

A karantén-étrended is lehet izgalmas és finom (hízás nélkül)

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!