Kamala Harris kedvenc nyaklánca többet árul el róla, mint gondolnánk

Kamala Harris kedvenc nyaklánca többet árul el róla, mint gondolnánk
Forrás: Getty Images

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Egy kiegészítő, ami igazán fontos jelentéssel bír.

Idén egy egészen különleges és új fejezet veszi kezdetét az USA-ban, hiszen az új elnök mellett egy történelmet író női alelnököt is köszönthetünk Kamala Harris személyében. A politikusnő könnyedén elegáns stílusáért nemcsak a divatlapok, de a rajongói is egyaránt odavannak. Így nem csoda, hogy már a Vogue címlapjára került, ahol láthatjuk őt letisztult nadrágkosztümben, de egy sportosabb szettben is.

A szemfülesebbek észrevehették már, hogy a megjelenését mindig egy gyönyörű gyöngy nyaklánc teszi még különlegesebbé. Talán véletlen lenne az, hogy minden fontos eseményen viseli a különleges darabot? Ahogy az elnöki beiktatáson is megtanulhattuk: olykor egy ruha vagy szín sokkal többet árul el, mint gondolnánk. Így van egy Kamala egyedi ékszerével is!

A páratlan nyaklánc Wilfredo Rosado ékszertervező kezei alatt készült. Nem hiába esett az államasszony választása erre a különleges darabra, hiszen a gyöngyök évszázadok óta az erőt, a szív tisztaságát és a hűséget szimbolizálták.

Kamala Harris nem titkolja, hogy különösen fontos számára a nyaklánc. Sokan nem tudják, hogy egyetemi évei alatt tagja volt egy társaságnak, akiket Húsz Gyöngyként emlegettek. Azóta az alelnök karrierje minden jelentősebb eseményén újra feltűnik a különleges kiegészítő. Többek között gyöngyöt viselt akkor, amikor főügyésszé választották. Majd később, csak úgy, mint az alelnöki jelölésnél, a beiktatáson is hasonló gyöngy nyakláncot viselt.

A tervező, Wilfredo Rosado igyekezett megalkotni egy olyan kiegészítőt az alelnök számára, amiben megjelennek azok a tulajdonságok, amik Kamalára igazak. Így született meg a 18 karátos aranyból készült, gyémánt berakásos gyöngyöktől csillogó kiegészítő. A tervező szerint a nyaklánc képviseli mindazt, amit Kamala is: lágy, kifinomult, de mégis stílusos és modern.

Igazi megtiszteltetés és valóra vált álom számomra, hogy ékszereket készíthetek Kamala Harris számára és a történelem ilyen fontos pillanatára. Ő testesíti meg az ország sokszínűségét és szellemiségét, és nagyon büszke vagyok a fejlődésére - mondta Rosado.

Ám nem ő az egyetlen, aki gyöngyöket viselt a politikai reflektorfényben. Hozzá hasonlóan Michelle Obamának és Jackie Kennedynek is gyakran hasonlóan különleges gyöngy nyakláncra esett a választása.

Nézd végig a galériánkat, és inspirálódj Kamala Harris szimbolikus jelentőségű nyakékéből!

Galéria / 6 kép

Fontos pillanatok Kamala Harris életében, amikor gyöngyöt viselt

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!