15 szuper nyári outfitötlet, amivel színesebbé teheted a júliust

15 szuper nyári outfitötlet, amivel színesebbé teheted a júliust
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A puding próbája az evés tartja a mondás, na valahogy így van ez a trendekkel is, amiket csak akkor ismersz meg igazán ha ki is próbálod őket!

Nem mindig könnyű kikapni a legjobb darabokat a gardróbból, és ha meg is vannak, az se készpénz arra, hogy sikerül valami hordhatót varázsolni belőlük. Pontosan ezen pillanatok miatt gondoltuk úgy, hogy összegyűjtöttünk neked néhány szuper outfitötletet, amiket aztán kedvedre hasznosíthatsz majd a hónapjában.

Bár még csak júliust írunk, de már így is nagyon jól állunk a nyári trendekkel, nem? És még közel sincs vége. A divat esetében teljesen megszokott, hogy bármelyik héten bejöhet még egy-egy olyan street style szettekről elcsípett friss ötlet és megvalósítás, aminek lehetetlen lenne ellenállni.

Az Instagramnál pedig keresve se találhatnál jobb platformot, ha valami egyszerű, ám annál különlegesebb szettet keresel. Íme 15 ötlet, amit érdemes kipróbálnod!

Galéria / 15 kép

15 szuper nyári outfitötlet júliusra

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.