Exkluzív beszámoló a Julien Fournié haute couture show-ról

Exkluzív beszámoló a Julien Fournié haute couture show-ról

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Tóth Enikő, a Fashion Victim bloggere a párizsi haute couture divathéten járt. Fogadjátok szeretettel újabb élménybeszámolóját, amelyet az InStyle.hu olvasóinak készített.


Julien Fournié francia származású tervező a sötét lovag, aki fényt varázsolt az éjszakába. A nagyszabású divatbemutatót Párizs legismertebb protestáns templomában, a L'Église Réformée de l'Oratoire du Louvre-ban tartották. A csodás hely története nagyjából IV. Henrik francia királyig nyúlik vissza. A kora újkorban a hugenottákat (francia protestánsokat) sokáig üldözték. Henrik végül kiadta a Nantes-i ediktumot, amely révén a protestánsok szabadon gyakorolhatták a vallásukat, valamint építhettek saját templomot.

Kép

E szent hely nem csak imádkozásra való. Több nagy nevű és elismert divattervező, mint pl Alber Elbaz, Jean-Charles de Castelbajac vagy Damir Doma, rendezett bemutatót ebben a templomban. Nem véletlenül. Ahogy beléptünk a hely nagysága, hatalmas méretei és titokzatos varázsa azonnal megragadott. Mindenki elfoglalta a helyét, hirtelen sötétség lett és elkezdődött végre a show.
Julien Fournié őszi/téli kollekcióját alapvetően a fekete szín uralta. A már-már démoni erejű ruhákat hatalmas díszekkel, apró Swarovski kristályokkal, csillogó flitterekkel, valamint átlátszó csipkével hozta közelebb a közönséghez. A tervező azokra is gondolt, akik télen is szívesen viselnek élénkebb színű ruhadarabokat.
Kép

A fukszia, a sárga és a zöld űdítően hatott a kollekció egészére. A fénylő taft, a titokzatos csipke és a selyem tette tökéletessé az összképet. Az egyszerű, férfias és ceruzavonalú szoknyákon kívül nőies, mélyen kivágott, könnyed és libbenő ruhákban is gyönyörködhettünk.
A show átütő sikere nem csak a tervező kemény munkájának köszönhető, hanem a hol gyenge, hol erőteljes zenei aláfestésnek is, amely tökéletesen illett a templomhoz. A titokzatos dallam felcsendülését követően libabőrös lettem, ugyanis kedvenc német regényem „A parfüm, egy gyilkos története” című mű alapján készült film egyik betétdala a Meeting Laura, amelyet a híres izraeli szoprán operaénekesnő, Chen Reiss énekel a berlini filharmonikusok hangszeres segédletével. Chen apai nagyszülei Magyarországról származtak és leghíresebb előadása Gilda Giuseppe Verdi Rigolettojában.
Kép

A zseniális kezdés a mennydörgés hangjával folytatódott. A modellek a muzsikaszó tempóját követték: eleinte lassan vonultak, később ahogy a zenemű és a show elérte a tetőpontját egyre gyorsabban lépkedtek a kifutón. A modellek natúr sminket és szabályos gömbkontyot kaptak. A megtisztelő első sorban többek között a FashionTV műsorvezetője, Hofit Golan kapott helyet. Utólag jöttem rá, hogy a PR cég tulajdonosa és vezetője éppen mögöttem ült.
Kép

Még aznap este Párizs szórakozónegyedében egy klubban, ami inkább egy nagypolgári lakásnak felelt meg, tartották a bulit, ahol a tervező is jelent volt, aki nagyon barátságosan és közvetlenül viselkedett.
Egy szó mint száz: ilyen nívós és pazar bemutatókra van szerencsém bejutni magyar divatbloggerként. Határtalanul boldog és elégedett vagyok, hogy a blogom beleillik a divat ezen részébe is. Párizs a tömény kultúra, a szépség és a stílus fővárosa. Azt hiszem, ennél többet nem is kell írnom.
Kép

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!