Vajon hogyan csinálja? Julia Roberts smink nélküli arcát egyszerűen nem lehet nem irigyelni

Julia Roberts
Forrás: Anthony Harvey/gettyimages

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Bár a kortalan szépségről mindig Jlo jut az eszünkbe, bizony nem lehet elmenni a szépséges Julia Roberts mellett sem, aki 53 évesen szó szerint lenyűgözően fest.

Az Oscar-díjas színésznő jelenleg épp Ausztráliában, Sydneyben tartózkodik karanténban, ugyanis hamarosan elkezdi forgatni legújabb filmjét, mégpedig régi jó barátjával, George Clooneyval. Az 53 éves sztár a következő két hetet egy 56,9 millió dolláros kastélyban tölti Vaucluseben, Sydney egyik legexkluzívabb külvárosában, ahol természetesen sikerült lencsevégre kapni a kora reggeli órákban, pizsamában és smink nélkül.

Bár nem mindenkire igaz ez, de Julia nemcsak szép, hanem egyenesen gyönyörű reggel, teljesen természetes külsejével. A háromgyerekes színésznőtől rengeteg interjúban kérdezik, hogy mit tart az örök fiatalság elixírének, ám a sok víz és egészséges táplálkozás mellett a boldogságot tartja egyedüli titkának. Ezt egyébként nem olyan nehéz elhinni neki, hiszen 20 éve élnek (valóban) boldog házasságban férjével, Danny Moderrel és a karrierje is töretlen.

Az említett képeken egyébként amellett, hogy smink nélkül is megcsodálhatták a rajongók, a személyzetével látni kávézni és beszélgetni, amellyel sikerült bebizonyítania, hogy nemcsak csodaszép, hanem kedves is.

De hogy a filmről is ejtsünk néhány szót: George és Julia egy elvált házaspárt alakítanak majd közös filmjükben, akik kétségbeesve utaznak Balira, hogy megakadályozzák Kaitlyn Dever által alakított lányukat a férjhez menetelben.

És ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Smink nélkül ragyogó hírességek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 6 izgalmas magyar filmes és színházi arc, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő filmes és színházi alakot!