Óriási változás történt Julia Roberts életében - Erre még ő sem volt felkészülve

Julia Roberts
Forrás: Anthony Harvey/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

Minden szülő életében eljön a pillanat, amikor el kell engednie szeretett csemetéje kezét, hogy az a saját lábára állva induljon el felfedezni a világot, valamint, hogy saját tapasztalatokat szerezzen.

Nos, ez történik most Julia Roberts életében is, aki egyszerre két gyerekét kénytelen elindítani, hiszen Hazel és Finn ikrek, így a fősulit is együtt fogják kezdeni. A két gyerkőc – bármilyen hihetetlen is – lassan betöltik a 18. életévüket, ami arra ösztönözte őket, hogy híres szüleik segítsége nélkül kezdjenek érvényesülni a felnőttek világában.

Az 54 éves Julia és a férje, Danny Moder jelenleg San Franciscóban élnek, ahol közösen nevelik három gyermeküket, köztük a 14 éves Henryt is. A színésznő a nemsokára debütáló minisorozata kapcsán adott interjút, ahol gyermekeiről és a nagy változásról is beszélt.

„Kicsit félek ettől. Úgy értem, nagyon izgatott vagyok. Ez az egész igazán izgalmas számomra, hiszen én nem voltam olyan szerencsés, hogy egyetemi élményekben legyen részem.”

Julia Roberts-nek nem ez volt az egyetlen nagy történés az életében az elmúlt két évben. A járvány alatt költöztek a családjával San Francisco Presidio Heights negyedébe, ahol egy 8,3 millió dollárt érő viktoriánus házat vásároltak a férjével.

„Úgy gondolom, hogy nagyszerű döntés volt. Három tinédzserrel együtt költözni járvány idején nem való az érzékeny embereknek, de nekünk sikerült megoldani.”

Julia a hamarosan debütáló Gaslit című politikai thrillersorozatban lesz látható, amelyban olyan színészekkel játszik együtt, mint Sean Penn, Dan Stevens, Betty Gilpin, Shea Whigham, Darby Camp és Aleksandar Filimonović.

Ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Sztárcsemeték, akik már most nagyobb hírnévre tettek szert, mint híres szüleik

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!