Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Gondoltad volna? Julia Roberts ezért a filmjéért közel napi 1 millió dollárt kapott

Gondoltad volna? Julia Roberts ezért a filmjéért közel napi 1 millió dollárt kapott
Forrás: Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Julia Robertsnek sikerült egy elég jó szerződést kicsikarnia a stúdiótól.

Julia Roberts 1987-ben, 20 évesen kapta meg első kisebb szerepét, amit viszonylag gyorsan olyan alkotások követtek, mint a Gördülő kavicsok, vagy a Pizzavarázs. Ezen alkotások sikereit elnézve pedig semmi meglepő sincs abban, hogy 1989-ben, az Acélmagnóliákban nyújtott alakításáért megkapta első Oscar-jelölését is. És bár akkor nem ő vihette haza a Legjobb női mellékszereplőnek járó szobrocskát, a következő évben bemutatásra kerülő Micsoda nő! után már nem is volt kérdés, hogy helye van az A-listás sztárok sorában.

A '90-es és 2000-es években is hihetetlen érzékkel tudott rátalálni a tökéletes szerepekre, ajánlatokra, ezek pedig hozzásegítették ahhoz, hogy idővel kimondatlanul is ő legyen hollywoodi méhkirálynője, akivel aztán kolléganői is próbáltak lépést tartani. Ha hinni lehet a számításoknak, Julia Roberts a filmjeivel eddig több mint 6 milliárd dollárt keresett úgy, hogy az Ocean's-sorozatot leszámítva egy franchise-ban sem szerepelt. És messze még a vége, ugyanis az 54 éves sztár a mai napig nyitott az újabb szakmai kihívásokra.

Jól csengő milliók...

Julia ma már akár 20 millió dollárt is elkér egy-egy szerepért, ennek fényében pedig kicsit sem meglepő, hogy a napidíja is hasonlóan magas szinten mozog. Mind közül talán a legtöbb pénzt a 2016-ban bemutatott Anyák napja című filmjéért zsebelte be, ahol 4 nap forgatásért 3 millió dollárt kapott. Bár 750 ezer dollár sokak szerint nem egy meglepően magas összeg, de mégis elég volt ahhoz, hogy a színésznőt a legjobbak közé sorolja.

A filmet jegyző Garry Marshall és Julia még a Micsoda nő forgatásán ismerkedtek meg egymással, kapcsolatuk pedig idővel barátsággá alakult. Később az 1999-es Oltári nőn is együtt dolgoztak, amit aztán a 2010-es Valentin nap követett. Minden bizonnyal ez a jó viszony is hozzájárult ahhoz, hogy sztár rábólintott a filmre, ami aztán sajnos a váratlan elhunyt rendező utolsó alkotásaként vonult be a filmtörténetbe.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

A 10 kedvenc filmünk Julia Robertstől

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Szépség

Ez az apró sminktrükk áll Penelope Featherington elképesztő átalakulásának mögött�A Bridgerton család 3. évadában

Nem férhet kétség ahhoz, hogy a Bridgerton család szereplői hatalmas átalakuláson mennek keresztül minden évadban. Ezúttal Penelope Featheringtonon volt a sor, sminkese pedig elárulta a titkát!

Kép
Sztárok

Tudjuk, hogy csinálja! 8 időtálló stílustrükk, amire Blake Lively hosszú évek óta esküszik

Blake Lively hosszú évek óta bizonyítja, hogy a öltözködésnek messze nem kell szigorú szabályok közt zajlania. Íme az ő stílustrükkjei!

Kép
Sztárok

Az új reménységek! Ők most a legígéretesebb fiatal tehetségek hollywoodban

Őrségváltás jön az Álomgyárban, a jelek szerint ezek az ifjú színészek és színésznők alkotják majd az új A-listát.

Kép
Életmód

6 trükk, hogy az otthonodban mindig finom illat legyen: búcsúzz el a rossz szagoktól örökre!

Hiába takarítasz rendszeresen, mégis előjönnek a kellemetlen szagok? Segítünk!

Kép
Életmód

A Paloma koktél világnapján nyit a Don Julio 1942 x W Budapest exkluzív terasz

Exkluzív terasznyitó eseménnyel ünnepelte a Paloma koktél világnapját a Don Julio és a W Budapest. A világ első luxus tequila márkája és a főváros lélegzetelállító helyszíne május 22-től egész nyáron át várja vendégeit, akik a Don Julio 1942 x W Budapest terasz stílusos környezetében Mexikó ikonikus italát is prémium minőségben fogyaszthatják.

Kép
Sztárok

Kóros soványsággal vádolták Kate Beckinsale-t: elárulta, hogy komoly testi és lelki betegség áll a hátterében

Kate Beckinsale számos szörnyűséget élt át az elmúlt egy éveben mind lelkileg, mind testileg. Elege lett a bírálókból, és most saját történetén keresztül szerette volna megmutatni, hogy nincs helye a rosszindulatú kommenteknek!