Gondoltad volna? Julia Roberts ezért a filmjéért közel napi 1 millió dollárt kapott

Gondoltad volna? Julia Roberts ezért a filmjéért közel napi 1 millió dollárt kapott
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Julia Robertsnek sikerült egy elég jó szerződést kicsikarnia a stúdiótól.

Julia Roberts 1987-ben, 20 évesen kapta meg első kisebb szerepét, amit viszonylag gyorsan olyan alkotások követtek, mint a Gördülő kavicsok, vagy a Pizzavarázs. Ezen alkotások sikereit elnézve pedig semmi meglepő sincs abban, hogy 1989-ben, az Acélmagnóliákban nyújtott alakításáért megkapta első Oscar-jelölését is. És bár akkor nem ő vihette haza a Legjobb női mellékszereplőnek járó szobrocskát, a következő évben bemutatásra kerülő Micsoda nő! után már nem is volt kérdés, hogy helye van az A-listás sztárok sorában.

A '90-es és 2000-es években is hihetetlen érzékkel tudott rátalálni a tökéletes szerepekre, ajánlatokra, ezek pedig hozzásegítették ahhoz, hogy idővel kimondatlanul is ő legyen hollywoodi méhkirálynője, akivel aztán kolléganői is próbáltak lépést tartani. Ha hinni lehet a számításoknak, Julia Roberts a filmjeivel eddig több mint 6 milliárd dollárt keresett úgy, hogy az Ocean's-sorozatot leszámítva egy franchise-ban sem szerepelt. És messze még a vége, ugyanis az 54 éves sztár a mai napig nyitott az újabb szakmai kihívásokra.

Jól csengő milliók...

Julia ma már akár 20 millió dollárt is elkér egy-egy szerepért, ennek fényében pedig kicsit sem meglepő, hogy a napidíja is hasonlóan magas szinten mozog. Mind közül talán a legtöbb pénzt a 2016-ban bemutatott Anyák napja című filmjéért zsebelte be, ahol 4 nap forgatásért 3 millió dollárt kapott. Bár 750 ezer dollár sokak szerint nem egy meglepően magas összeg, de mégis elég volt ahhoz, hogy a színésznőt a legjobbak közé sorolja.

A filmet jegyző Garry Marshall és Julia még a Micsoda nő forgatásán ismerkedtek meg egymással, kapcsolatuk pedig idővel barátsággá alakult. Később az 1999-es Oltári nőn is együtt dolgoztak, amit aztán a 2010-es Valentin nap követett. Minden bizonnyal ez a jó viszony is hozzájárult ahhoz, hogy sztár rábólintott a filmre, ami aztán sajnos a váratlan elhunyt rendező utolsó alkotásaként vonult be a filmtörténetbe.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

A 10 kedvenc filmünk Julia Robertstől

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Nagy hatással lesz az emberekre ez az áprilisi égbolti jelenség: ezt érdemes tudni a rózsaszín holdról!

Különleges erőkre lehetsz figyelmes április 24-én, ugyanis ekkor lesz látható a rózsaszín hold. De mit is jelent ez? Mutatjuk!

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!