Te is ragyogó tincsekre vágysz? 7 termék, ami után mindenki megirigyli a frizurád

Te is ragyogó tincsekre vágysz? 7 termék, ami után mindenki megirigyli a frizurád
Forrás: Pexels

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Egészséges hajra vágysz, de nem tudod, hogy mivel ápold és hogyan tedd még szebbé a frizurád? Most megmutatjuk! Hidd el, te is imádni fogod őket!

Mindannyian jól tudjuk a szabályt, miszerint a szép és ápolt haj titka a rendszeres és gondos ápolás. Ám ehhez szükség van ahhoz, hogy a legjobb felszerelésekkel kezelhessük a tincseinket. Bár a nagy választék miatt ez nem is olyan egyszerű feladat, mint hinnénk.

Neked is biztosan ismerős az érzés, amikor próbálod kihozni a hajadból a legjobbat, de belenézel a tükörbe és rájössz, hogy már megint nem sikerült úgy, ahogy te azt elképzelted. Felteszed a nagy kérdést: vajon mit csináltam másképp és hol ronthattam el? Persze nem is gondolnánk, hogy sokszor az alapoknál csúszik el a dolog. Megmutatjuk, hogy milyen eszközökkel és kozmetikumokkal sikerülhet a tökéletes végeredmény! Szerencséd van, hiszen most egytől egyig kedvezményesen szerezheted be őket a JOY Beauty&Fit napokon március 19-21. között.

Csapj le a kihagyhatatlan kedvezményekre ITT!
Csapj le a kihagyhatatlan kedvezményekre ITT!

Sokan csak dédelgetett álomnak tekintjük a tökéletes hajat, holott nem kell sok minden a kiváló eredményhez. Ideje bevetnünk néhány trükköt annak érdekében, hogy ne csak fodrász után legyünk elégedettek a megjelenésünkkel.

Összeállításunkban elhoztuk azokat a termékeket és hajformázókat, amikkel otthon is, pillanatok alatt gyönyörűvé teheted a frizurádat!

Jobb, ha tudod, hogy az egészséges haj az egészséges fejbőrrel kezdődik. A növényi hatóanyagoknak hála a pakolás használata után a fejbőr vérkeringése megduplázódik, segítve a regenerálódást. Minden használattal a tincsek egyre inkább visszanyerik erejüket, így érdemes a rutinba beleépíteni. Jó hír: most 15% kedvezménnyel szerezheted be az Yves Rocher weboldalán!

Hibátlan és fényes hajról álmodozol? A végeredmény közelebb van, mint gondolnád. Ez a szuper készülék egyszerre szállít nedvességet, kisimítja és ragyogóvá teszi a tincseidet, miközben csökkenti a fésülés okozta károsodást. Tartozéka a göndör hajra való diffúzor, valamint a gyorsszárító fúvóka is. Ha pont erre vágysz, akkor jobb, ha beszerzed időben a Media Markt weboldalán, ahol 20% kedvezményt ajánlanak fel.

Szereted, ha egy terméket többféleképpen is felhasználhatsz? Akkor ezt a kozmetikumot egyenesen imádni fogod! Egyszerre alkalmazhatod hajmosás előtti kúraként, hajmosás után a nedves hajvégekre, és hajmaszkként akár egész éjszaka. Ha szeretnéd, hogy a mindennapi rutin kellékévé váljon, akkor szerezd be időben a The Body Shop weboldalán, hogy 20% kedvezménnyel lehessen a tiéd!

Egy kis ragyogásra vágysz? Ezt a fényt adó hajleöblítő ecetet neked találták ki! Képes eltávolítani tincseidről a vízben megtalálható anyagokat és a vízkövet, így tökéletessé varázsolva a frizurádat. Az egyszerű használatánál már csak a mesés málna illatot fogod szeretni jobban. Ha nem akarsz róla lemaradni, akkor szerezd be még időben, hogy lecsapj a 15% kedvezményre az Yves Rocher weboldalon.

Szereted a hajad göndören, de néha vágysz az egyenes hatásra? Ezzel a hajvasalóval most mindkettőt megvalósíthatod. Legyen szó bármelyik formáról, ez a kerámia bevonatú készülék segít elérni a kívánt eredményt. Jobb, ha nem maradsz le róla és még időben beszerzed a Media Markt weboldalán, ha nem szeretnél lecsúszni a 20% kedvezményről.

Bizony, az sem mindegy, hogy mivel igyekszel formázni a hajadat. A műanyag sörtékkel ellátott bambusz nyelű kefe nagy segítségedre lehet hajszárítás közben, tartást ad a hajnak és megemeli a hajtöveket is. Ne hagyd veszni a 20% kedvezményt és szerezd be időben a The Body Shop weboldalán!

Szalonszépségű hajra vágysz? Most otthon is elkészítheted gyorsan és egyszerűen ezzel a hajformázóval. Mindössze egyetlen eszközre van szükséged a ragyogó frizurához. Így akár pillanatok alatt egészséges megjelenésű hajat varázsolhatsz magadnak! Csapj le rá 20% kedvezménnyel a Media Markt weboldalán.

Csapj le a szuper ajánlatokra a JOY Beauty&Fit napokon március 19-21. között!

Az egyre súlyosbodó járványügyi helyzetre, illetve a már hatályba lépett védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. III.5. Kormányrendeletbe foglalt korlátozásokra tekintettel most kiemelten fontos, hogy az eddigieknél is jelentősebb mértékben vigyázzunk egymásra. Minden kedves olvasónkat arra biztatunk, hogy vásárlásaikat lehetőség szerint online úton bonyolítsák, válasszák az érintkezésmentes kiszállítást, illetve minimalizálják a személyes megjelenést igénylő szolgáltatások igénybevételét, ezzel is csökkentve a szociális érintkezést és növelve annak esélyét, hogy a vírus okozta veszélyhelyzet mielőbb megszűnik így a hatályba léptetett korlátozások fenntartása is indokolatlanná válik.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

11 eset, ami bizonyítja, Keanu Reeves a legszerényebb és legközvetlenebb sztár a világon

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép
Életmód

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!