Egy sportcipő mindenhez tökéletes választás - Mutatjuk a kedvezményes kedvenceinket

Egy sportcipő mindenhez tökéletes választás - Mutatjuk a kedvezményes kedvenceinket
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Még nem tudod, hogy milyen sportcipőt újíts be idén? Segítünk!

A tavalyi évhez hasonlóan, 2021-ben is kiemelten fontos szerepet kap a biztonságos vásárlás. Március 19. és 21. közt a JOY Beauty & Fit napok kedvezményes kuponjaival, kényelmesen, pár kattintással szerezheted be a szezon legújabb sportos darabjait.

Tavaly már annyira jól belejöttünk az életmódváltásba és a sportos darabok viselésébe, hogy miért most hagynánk fel ezen jó szokásunkkal?! A tavaszi időszakban már sokkal bátrabban kombináljuk a sportcipőket egy-egy összeállításon belül, arról nem beszélve, hogy a nyár közeledtével a lelkesedésünk is felerősödik az álomalak felé vezető úton. Pont ezért keresve se találhatnál jobb időpontot arra, hogy belefogj valami szabadtéri edzésbe és pár hét alatt kimozgasd magadból a karantén okozta fáradságot, hogy aztán, fitten és újult erővel vághass bele a nyárba!

JOY Beauty & Fit napokra számos szuper sportcipőre csaphatsz le, mind edzés, mind városi séta témában! Először nézd meg a választékot, aztán majd ráérsz eldönteni, hogy milyen alkalomra szánod őket!

Kattints tovább és válogass kedvedre a jobbnál jobb darabok közt, amiket kuponjaink segítségével több ezer forinttal olcsóbban szerezhetsz be március 19. és 21. között!

Galéria / 12 kép

JOY Beauty&Fit napok: Kedvezményes kedvenc sportcipőink

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.