Kopizd le a stílusát! Reese Witherspoon ruhája tökéletes választás tavaszra

Kopizd le a stílusát! Reese Witherspoon ruhája tökéletes választás tavaszra
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Ezek a minták bármilyen színben működnek!

Reese Witherspoon stílusában eddig sem találtunk fogást, éppen ezért nem volt meglepő, amikor 6 évvel ezelőtt elindította saját ruhamárkáját, melynek újabb és újabb darabjait mindig örömmel mutatja meg Instagram oldalán. A színésznőn tehát nagyon képben van a trendekkel, erről tanúskodik egyik legutóbbi fotója is, ahol egy gingham mintás ruhában örül a tavasznak, és ha neked is bejön ez a stílus, akkor május 13 és 16. között beszerezhetsz valami hasonló darabot a JOY-Napokon!

Gondoltad volna, hogy az apró, színes kockák története 500 évre nyúlik vissza? És bár kezdetben nem elsősorban a ruhák kiváltsága volt ez a minta, hamar átterjedt a munkásosztály darabjaira, és ahogy az sokszor lenni szokott, innen már meg sem állt Hollywoodig. Ahol végül az 1939-es Óz, a csodák csodájában, Dorothy, azaz Judy Garland ikonikus kockás ruhájaként végleg beírta magát a divattörténelembe.

Ha te is régóta szemezel ezzel a mintával, akkor mutatjuk, hogy hol szerezheted be új, kedvenc gingham kockás ruhádat, akár pár kattintással otthonról!

Ez egyhén puffos ujjú kék darab, sportcipővel, papuccsal és szandállal is nagyon jól variálható. Az About You oldalán 20% kedvezménnyel csaphatsz le erre a darabra!

A '90-es évek behúzott stílusú darabjai, már nemcsak felsőkben vállalhatók be, hanem ruhákban is. Vásárold meg ezt a darabot a Modivo oldalán, akár 20-30% kedvezménnyel!

Végezetül pedig ismét egy buggyos ujjú darab, amit a nyitott hátrész tesz még különlegesebbé. Tetszik? A JOY-Napokon az Answear oldalán 25% kedvezménnyel a tiéd lehet!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.