Trendjelentés: Ha csak egy ruhát veszel ezen a nyáron, ez legyen az

Trendjelentés: Ha csak egy ruhát veszel ezen a nyáron, ez legyen az
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Ez az oversize ruha a legjobb dolog, ami a nyári hőségben történhet veled!

A trendek változásával a bővebb szabásvonalak szerepe is átértékelődött az évek során. Már nem egy zsákként tekintünk az oversize ruhákra - persze minden gúnyolódás nélkül, még sokszor emlegetjük őket így-, amikből kihalt a szexi báj és az előnyösség minden apró szikrája, inkább egy olyan instant mentőövként, ami nem csak a reggeli kapkodásból ránthat ki minket egy pillanat alatt, hanem a legforróbb napokat is szellőssé varázsolja, és amiknek minden nő ruhatárában helye van. És ha ez rólad még nem elmondható, akkor nincs is most jobb alkalomra erre, mint a május 13. és 16. közötti JOY-Napok!

A oversize fazonokban pedig pont az a jó, hogy egy övvel, vagy akár egy színes kendővel bármikor szűkebbé, és ezzel együtt az adott alkalomhoz formázhatod őket és olyannyira időtállók, hogy nem kell attól félned, hogy pár kiló plusz majd kiszorítja a gardróbod választékából.

Egy szó, mint száz, az egyik legjobb befektetés, ha valami sokoldalú, szuper darabot keresel, amiben a nagy meleg is sokkal elviselhetőbb értelmet nyer! Most pedig mutatjuk is a mi kedvenceinket, amikre most kedvezményesen csaphatsz le!

Az About You oldalán 20% kedvezménnyel csaphatsz le erre a darabra!

Az Answear oldalán 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg ezt a cuki virágos darabot!

A Modivo oldalán a JOY-Napok kuponod 20-30% kedvezményt ér!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Kép
Sztárok