Marilyn Monroe és Audrey Hepburn kedvenc tornacipője újra menő

Marilyn Monroe és Audrey Hepburn kedvenc tornacipője újra menő
Forrás: GettyImages: Archive Photos
Facebook
Twitter
Pinterest

A hírességek egyik kedvenc cipőjét most kedvezményesen beszerezheted!

A Keds márkanév lehet neked is ismerősen cseng, az amerikai cég 1917-ben kezdte el tömegesen gyártani gumitalpú tornacipőit - és innen ered a sneaker szó is - , amit a Converse akkori kosaras darabjaival ellentétben, alacsony szárhosszal terveztek. Még a mindig elegáns Marilyn Monroe és Audrey Hepburn is imádta ezeket a lábbeliket, pont az egyszerűségük miatt, és most a JOY-Napokon, azaz május 13. és 16. között te is 20%-30% kedvezménnyel szerezheted be az ecipo.hu oldalán a neked leginkább tetsző Keds cipőt!

De ha Marilyn és Audrey nem győztek volna még meg, hogy neked is kell egy ilyen darab, akkor eláruljuk, hogy Yoko Ono egy ilyen cipőben mondta ki a boldogító igent John Lennonnak 1965-ben, majd több, mint 20 évvel később Jennifer Grey is Kedsben ropta a táncot az 1987-es Dirty Dancingben.

Sőt, napjaink ismert hölgyei is imádják a Keds cipőit: Mila Kunis, és Taylor Swift mellett, Emily Ratajkowski is sokszor flangál ilyen darabban.

És akkor lássuk is a kínálatot!

Ez az egyszerű fekete darab, bármivel könnyen kombinálható!

A magasított talpú lábbelik idén nyáron is jöhetnek!

Ez az eredetileg kosárlabdázóknak tervezett darab, ma már számos színben és fazonban kapható!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok