Tuti vételek! 10 szuper hazai darab, amit most kedvezményes kuponnal szerezhetsz be

Tuti vételek! 10 szuper hazai darab, amit most kedvezményes kuponnal szerezhetsz be
Forrás: nubu.hu

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Támogasd a magyar tervezőket és vásárolj kedvezményesen!

A fenntartható divat 2021-ben is kiemelten fontos, éppen ezért idén is számos hazai alkotó és vállalkozások kínálatából válogathatsz a JOY-Napokon, május 13. és 16. közt. A jelenlegi helyzethez igazodva, elkerülve a tömeget, akár otthonról is jobbnál jobb hazai kincseket szerezhetsz be!

A #Vegyélhazait mozgalmat és a magyar tervezőket, képzőművészeket és helyi vállalkozásokat is támogathatod azzal, ha a JOY-Napok keretein belül náluk vásárolsz, ráadásul spórolhatsz is, ha kedvezményes kuponokkal teszed mindezt!

Egy midi darab tökéletes választás, ha már kicsit teher mindenhova a nagy pakolós táskáddal érkezni. A Be Different oldalán minden férfi és női táskára és kiegészítőre, 20% kedvezményt kapsz!

Egy ingruha nem csak nyáron, hanem télen is nagyon jól variálható nadrággal és harisnyával párosítva. Ennyi érv és a 20% kedvezmény pedig elég is ahhoz, hogy beszerezd ezt a Nubu darabot.

A kagylós ékszerek 2021-ben is jöhetnek, egy ilyen bokalánc pedig bármilyen nyári szettet pillanatok alatt feldobhat! Az Yvonne Design oldalán 20% kedvezménnyel csaphatsz le erre a darabra!

A '80-as éveket idéző vastag övek, nagyon jól mutatnak nem csak oversized ingruhákon, de egy kis tervezéssel akár szűkebb szabásvonalakkal párosítva is. Gabo Szerencses oldalán 15% kedvezménnyel tiéd lehet ez az időtálló darab.

Ruhákból sosem lóghat elég egy női gardróbban sem. A Masni 20% kedvezményt ad minden termékükre, ráadásul több szín közül választhatsz, így biztosan rátalálsz majd a szívedhez legközelebb álló árnyalatra!

Ez a mintás ruha, tavasszal és nyáron önmagában, ősszel pedig leggingsszel és farmerral párosítva is szóba jöhet. Ezt a darabor Art on Me üzletében 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg!

Egy elegáns, stílusos laptoptáska, nem csak praktikus, hanem időtálló is. A Kira Bags oldalán 10% kedvezménnyel csaphatsz le erre a mintás gyöngyszemre!

Élvezd ki az idei nyarat egy szuper különleges hazai fürdőruhában, amit a Regina's Desire oldalán 20% kedvezménnyel szerezhetsz be!

Egy egyedi táska a te gardróbodból sem hiányozhat, ezt a cuki darabot ráadásul 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg Kriszta Fejes webshopjában.

Ez a tollas nyaklánc az év bármelyik részében megtalálja a helyét a szettjeidben, a Niuni webshopjában kuponod 25% kedvezményt ér!

Még több kedvezményre vágysz? Válogass kedvedre még több hazai alkotók és vállalkozások kínálatából a JOY-Napokon, május 13 és 16. között!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Olvasd el ezt is!

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép
Shopping

Margot Robbie tökéletes sminkjének titka ez a rúzs: A vásárlók szerint órákig hibátlan marad!

A színésznő sminkje mindig tökéletes, most pedig eláruljuk, hogy mitől: ezt a rúzs viseli legtöbbször Margot Robbbie!