Ettől az 5 fürdőruhától ideje idén búcsút venned - mutatjuk, hogy mi lesz a trendi helyettük!

Ettől az 5 fürdőruhától ideje idén búcsút venned - mutatjuk, hogy mi lesz a trendi helyettük!
Forrás: gettyimages.com

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Még nem igazán tudjuk, hogy mit is hoz az idei nyár vakáció szempontjából, ám a helyzet ellenére a nyár kikerülhetetlenül közeleg, így a legnagyobb reményekkel telve mutatjuk is a 2021-es trendeket!

Szívesen lecserélnéd már régi fürdőruhádat valami újra? Segítünk! Ráadásul május 13. és 16. között a JOY-Napokon szuper kedvezményesen szerezhetsz be a szezon kedvenceit!

A trendekkel járó változás a fürdőruhákat sem kerülheti el, mutatjuk is, hogy melyik 5 darab lesz az, aminek minden esélye megvan arra, hogy idén először velük csobbanhass majd!

A hatalmas fodrokat, a ruháknál már sikerrel szereplő, minimalistább, ám cseppet sem unalmas bordázott, ráncos anyagok váltják.

Az About You oldalán 20% kedvezménnyel szerezheted be ezt a fekete darabot!

A batikolt irány még mindig az egyik listavezető a minták körében, ám ha kicsit már unod és ihletedet vesztetted bennük, viszont mégis valami retróra vágynál, akkor válassz egy vibráló, virágmintás darabot!

Válts be online a bonprix kuponját, és nem csak 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg ezt a szettet, de még a kiszállítás is ingyenes!

A bézs és a barna árnyalatok utcai sikere után várható volt, hogy ezek a semleges árnyalatok a vizes környezetben is könnyen megtalálják majd a helyüket!

Csapj le erre a felsőre most 20% kedvezménnyel!

Volt egy kisebb próbálkozása az öveknek a fürdőruhák terén, ám ez nem bizonyult túlontúl emlékezetesnek, éppen ezért, ha valami látványosra és különlegesre vágynál idén nyáron, akkor válogass csak bátran a sokszor már-már szexibe hajló, kivágott darabok között!

A Modivo oldalán akár 20–30% kedvezménnyel szerezheted be a szezon legjobb kivágott darabjait!

Teljesen érthető, ha különféle barnulási technikák miatt eddig leginkább a pánt nélküli megoldásokban gondolkodtál, ám ettől függetlenül megéri egy pillantást vetni a félvállas darabokra is...

Az Asnwear oldalán 25% kedvezmény jár több ezer termékre, így többek közt ezt a bikini felsőt is több ezer forinttal olcsóbban vásárolhatod meg!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.