Ettől az 5 fürdőruhától ideje idén búcsút venned - mutatjuk, hogy mi lesz a trendi helyettük!

Ettől az 5 fürdőruhától ideje idén búcsút venned - mutatjuk, hogy mi lesz a trendi helyettük!
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Még nem igazán tudjuk, hogy mit is hoz az idei nyár vakáció szempontjából, ám a helyzet ellenére a nyár kikerülhetetlenül közeleg, így a legnagyobb reményekkel telve mutatjuk is a 2021-es trendeket!

Szívesen lecserélnéd már régi fürdőruhádat valami újra? Segítünk! Ráadásul május 13. és 16. között a JOY-Napokon szuper kedvezményesen szerezhetsz be a szezon kedvenceit!

A trendekkel járó változás a fürdőruhákat sem kerülheti el, mutatjuk is, hogy melyik 5 darab lesz az, aminek minden esélye megvan arra, hogy idén először velük csobbanhass majd!

A hatalmas fodrokat, a ruháknál már sikerrel szereplő, minimalistább, ám cseppet sem unalmas bordázott, ráncos anyagok váltják.

Az About You oldalán 20% kedvezménnyel szerezheted be ezt a fekete darabot!

A batikolt irány még mindig az egyik listavezető a minták körében, ám ha kicsit már unod és ihletedet vesztetted bennük, viszont mégis valami retróra vágynál, akkor válassz egy vibráló, virágmintás darabot!

Válts be online a bonprix kuponját, és nem csak 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg ezt a szettet, de még a kiszállítás is ingyenes!

A bézs és a barna árnyalatok utcai sikere után várható volt, hogy ezek a semleges árnyalatok a vizes környezetben is könnyen megtalálják majd a helyüket!

Csapj le erre a felsőre most 20% kedvezménnyel!

Volt egy kisebb próbálkozása az öveknek a fürdőruhák terén, ám ez nem bizonyult túlontúl emlékezetesnek, éppen ezért, ha valami látványosra és különlegesre vágynál idén nyáron, akkor válogass csak bátran a sokszor már-már szexibe hajló, kivágott darabok között!

A Modivo oldalán akár 20–30% kedvezménnyel szerezheted be a szezon legjobb kivágott darabjait!

Teljesen érthető, ha különféle barnulási technikák miatt eddig leginkább a pánt nélküli megoldásokban gondolkodtál, ám ettől függetlenül megéri egy pillantást vetni a félvállas darabokra is...

Az Asnwear oldalán 25% kedvezmény jár több ezer termékre, így többek közt ezt a bikini felsőt is több ezer forinttal olcsóbban vásárolhatod meg!

A koronavírus hozta rendkívüli helyzet idején kérjük, hogy legyél fokozott figyelemmel a biztonsági óvintézkedésekre. Minden esetben tarts megfelelő távolságot ( 1,5 méter) másoktól, és természetesen viselj maszkot. Ha netán úgy érzed, hogy beteg vagy, akkor maradj otthon! Vásárlásodat a lakásod nyugalmából, online is könnyedén elintézheted!

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.