Nehezen veszed rá magad az edzésre? 6 kellék, amivel könnyebben megy majd a mozgás

Nehezen veszed rá magad az edzésre? 6 kellék, amivel könnyebben megy majd a mozgás
Forrás: Pexels

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

Segítünk, hogy ne vesszen el a motivációd!

Köztudott, hogy a mozgás sok mindenre orvosság, hiszen jó hatással van a testre és lélekre is, ráadásul sosem késő elkezdeni. Ma már nem tudunk sok kifogást találni, hiszen szinte akármit megrendelhetünk online, amire szükségünk van ahhoz, hogy eredményes legyen az edzés. Így a lakásodban is szuper konditermet vagy sarkot alakíthatsz ki magadnak, mindössze annyi a dolgod, hogy beszerezz néhány praktikus sportszert és ruházatot. Ha még nem vagy otthon a témában, akkor se aggódj, hiszen most segítünk megtalálni a legjobb kellékeket. Jó hír, hogy ezeket most mind kedvezményesen szerezheted be a JOY Beauty&Fit napokon március 19-21. között. Ugye, hogy ezt kár lenne kihagyni?

Csapj le a kedvezményes kuponokra itt!
Csapj le a kedvezményes kuponokra itt!

Jól tudjuk, hogy a rendszeres testmozgás kiemelten fontos szerepet tölt be az egészségünk megőrzésében. Ezért is olyan fontos, hogy az edzés a mindennapjaid részévé váljon, hiszen akár hozzásegíthet egy olyan kiegyensúlyozottabb élethez, amire mindannyian vágyunk. Sokszor bármennyire is próbálkozunk, előfordul, hogy elfáradunk a fárasztó napi rutinba és elveszítjük a kezdeti lendületünket, mire oda jutnánk, hogy mozogjunk. Léteznek azonban olyan trükkök, melyekkel megkönnyíthetjük a dolgokat és új lendületet vihetünk edzéseinkbe. Legyen szó egy új sportruháról, cipőről vagy egy szuper kellékről, máris motiváltabb lehetsz tőlük. Egészen új embernek érzed majd magad az új szerkókban, illetve egy jól megválasztott eszközzel sokkal hatékonyabbá is teheted az testmozgást.

Megmutatjuk, hogy melyek azok a kellékek, amikkel motiválhatod magad az új kihívásokra, hogy fitt legyél tavasszal!

A futás első és fontos lépése, hogy megtaláljuk azt a cipőt, ami hű társunk lehet. Ha a kényelmes és biztonságos cipő egy csajos külsőbe bújt, az már csak egy külön jó hír! Csapj le időben az ajánlatra és szerezd meg 20% kedvezménnyel a Hervis webshopjában.

Nemcsak az edzésben, de a rohanós mindennapokban is segíthet egy okosóra. Amellett, hogy azonnal értesülhetsz a kiegészítőnek köszönhetően mindenről, mérő funkciói hasznos infókkal szolgálnak, ami segíthet abban, hogy még eredményesebb lehessen a mozgás. Divatos külseje miatt akár a hétköznapokban is viselheted! Ne maradj le róla és szerezd be 20% kedvezménnyel a xiaomishop.hu-n.

Minden edzés könnyebben mehet, ha komfortosan érezzük magunkat közben a ruházatunkban. A kényelem mellett persze fontos a divat is, így ennek a szettnek senki sem fog tudni ellenállni. A laza, de mégis csajos szettet most 20% kedvezménnyel szerezheted be a Hervis weboldalán.

Mindenkinek megvannak a kedvenc zenéi, amiket örömmel bömböltet edzés közben. Ilyenkor szeretjük jókedvű dalokkal felpörgetni magunkat és elterelni a figyelmünket a hétköznapi gondolatokról. Dobd fel a hangulatodat és élvezd a fejhallgató adta élményt. Jó hír, hogy ezúttal 20% kedvezménnyel szerezheted be a www.bestbyte.hu webshopban.

Szeretnéd minden nap rávenni magad egy reggeli futásra, de sehogy sem sikerül véghez vinned ezt a tervet? Motiváld magad egy új futópólóval, ami biztosan segít majd visszahozni az elveszett motivációd. Ha te is felfrissítenéd a gardróbod egy új darabbal, akkor irány a Hervis weboldala, ahol 20% kedvezménnyel szerezheted be a kedvenceidet!

A vezeték nélküli fülhallgató kiváló választás azoknak, akik nemcsak a hétköznapokon, de az edzéseken is rohanósan szeretnének túllenni. Bárhol, bármikor kiváló lesz a hang minősége, így akár az erdőben futás közben is maximálisan élvezheted a zene hallgatás örömét. Még lecsaphatsz rá és beszerezheted 10% kedvezménnyel a www.bestbyte.hu webshopjában.

Ne feledd: a JOY Beauty&Fit napokon számos márka termékeit szerezheted be kedvezményesen, ha március 19-21. között csapsz le az ajánlatokra!

Az egyre súlyosbodó járványügyi helyzetre, illetve a már hatályba lépett védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. III.5. Kormányrendeletbe foglalt korlátozásokra tekintettel most kiemelten fontos, hogy az eddigieknél is jelentősebb mértékben vigyázzunk egymásra. Minden kedves olvasónkat arra biztatunk, hogy vásárlásaikat lehetőség szerint online úton bonyolítsák, válasszák az érintkezésmentes kiszállítást, illetve minimalizálják a személyes megjelenést igénylő szolgáltatások igénybevételét, ezzel is csökkentve a szociális érintkezést és növelve annak esélyét, hogy a vírus okozta veszélyhelyzet mielőbb megszűnik így a hatályba léptetett korlátozások fenntartása is indokolatlanná válik.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.