Ha azt gondolod, hogy a retinol és a C-vitamin mindent megold, tévedsz!

Ha azt gondolod, hogy a retinol és a C-vitamin mindent megold, tévedsz!
Forrás: Andreas Rentz/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Az egészség és a szépség megőrzése is befektetést igényel. Kész vagy tenni magadért?

Május 13-16. között újra Joy-napok, most érdemes lecsapni a szezon újdonságaira, ezreket spórolhatsz. Kattints, és nézd meg a teljes kuponlistát!

Az arcbőr öregedéséért a külső környezeti tényezők mellett, mint a szmog és az erős UV-sugárzás, belső tényezők is felelősek, amelyek nemcsak a bőrünket kezdik ki, hanem az arccsontozatunkat és izomzatunkat is. Ahogy ezek az idő előrehaladtával veszítenek a tömegükből, az arcbőr is fokozatosan elveszíti tónusát.

Kép

Az egészség és a szépség megőrzése is befektetést igényel

Az A-vitamin és a származékai (retinol), valamint a C-vitamin ma a kozmetikumokban megtalálható, legfontosabb aktív hatóanyagok közé tartoznak, amelyek képesek kisimítani a finom ráncokat és szarkalábakat, de amíg csak a tünetek elfedésére fókuszálunk, addig tartós eredményre nem számítsunk. A tünetek mögött rejlő testi és lelki okokat kell feltárnunk és megszüntetnünk – kizárólag ez vezethet látványos javuláshoz, hosszútávon pedig lelassítható, megállítható az arc sorvadásának folyamata, de oda kell tennünk magunkat.

Az arctorna, a facelifting arcmasszázs és a bio arcplasztika mellett a helyes táplálkozás kialakítása és a rendszeres mozgás is legalább annyira fontos.

Most összegyűjtöttük nektek azokat a szépészeti és egészségmegőrző szolgáltatásokat, amelyeket 10-50-70% kedvezménnyel próbálhattok ki a Joy-napok alatt!

A ScarLet RF kezelés egy hatékony bőrfiatalító, frakcionált mikrotűs rádiófrekvenciás eljárás, amely egyszerre kezeli a bőr epidermisz és dermisz rétegeit. A kezelés hatására jelentősen fokozódik a kollagén termelődése, ami már a legelső alkalom után látványos.

Az Alma Laser NIR technológia az egyik legkeresettebb esztétikai kezelés, mert gyengéden feszesíti a bőrt és simítja a ráncokat, agresszív beavatkozás nélkül. Azonban egyéntől függően átlagosan öt kezelésre lehet szükség, és ez idő alatt kerülni kell a közvetlen napfényt.

Tovább olvasok

Videók

Kép
Életmód

A 10 legjobb romantikus film, ami 2023-ban érkezik a mozikba

Ha romantikára vágysz, akkor ezeket ne hagyd ki 2023-ban!

Kép
Stílus

10 öltözködési trükk, ami kegyetlenül többnek mutat a valódi korodnál, és 10, amivel bátran letagadhatsz 10 évet a korodból

Ezek a stílustippek gyorsan segíthetnek abban, hogy egészen új szintre helyezd a megjelenésedet!

Kép
Sztárok

Tudtad? A The Last of Us sztárjának öccse közel 3 éve transznemű nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép
Stílus

10 kedvenc trendünk, ami már nem lesz divat 2023-ban - ezek jönnek helyettük!

A búcsú bár szinte biztos, hogy nem örökre szól, de ettől függetlenül most érdemes elfelejtened ezeket a trendeket!

Kép
Sztárok

Tényleg visszafelé öregszik! Az 56 éves Salma Hayek fehérneműben érkezett új filmje premierjére - FOTÓK

Salma Hayek a tőle megszokott módon, újfent egy látványos darab mellett tette le a voksát.