A karantén kedvenc szépségrituáléja: 6 arcmaszk, ami azonnal és hatékonyan kényezteti a bőrödet

A karantén kedvenc szépségrituáléja: 6 arcmaszk, ami azonnal és hatékonyan kényezteti a bőrödet
Forrás: Pexels

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Facebook
Twitter
Pinterest

Támogasd a bőrödet és a lelkedet egyszerre! Válogass a legjobb arcmaszkok közül, amiket most kedvezményesen szerezhetsz be a JOY Beauty&Fit Napokon.

Beköszöntött a tavasz, ami nem jelent mást, hogy itt az idő a gardróbunk mellett a bőrünket is rendbe tenni. Segítünk, hogy hogyan váltsd le a fakó és fáradt megjelenést az üde és ragyogó arcbőrre. Minden adott a tavaszi megújuláshoz, hiszen a JOY Beauty & Fit Napokon március 19-21. között rengeteg szuper ajánlattal találkozhatsz, amikkel kedvezményesen szerezheted be a kedvenceid!

Ezekről a kedvezményekről kár lenne lemaradnod! Keresd őket ITT!
Ezekről a kedvezményekről kár lenne lemaradnod! Keresd őket ITT!

Nemcsak tavasszal, hanem mindig fontos a rendszeres tisztítás, radírozás és hidratálás mellett olykor nem árt bevetni olyan kozmetikumokat, amik mélyen tisztítják a bőrünket, így megszabadítva a szennyeződésektől. Jó hír, hogy az otthon töltött napok jó apropót adnak arra, hogy akár bármelyik napszakban élvezhessük az arcmaszkok adta kényeztetést. Néhány perc plusz pihenéssel kombinálva nemcsak a bőrt teszik szebbé ezek a szuper termékek, de segítik az ellazulást is. Amire pedig most igazán nagy szükségünk van!

Szerencsére hatalmas a kínálat, így mindenki megtalálhatja a bőre igényeinek megfelelőt. Segítünk, hogy könnyebben menjen a döntés és mutatunk párat a kedvenceink közül. Legyen szó egy gyors, egyperces maszkról vagy akár egy luxus arcápolásról, most biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.


Jöjjenek a legjobbak!

Azoknak, akik szeretik kényeztetni a bőrüket és relaxálni is egyszerre. Kamillakivonattal gazdagított, nyugtató, habos arcmaszk tisztítja a bőrt és eltávolítja a szennyeződéseket. Szerezd be 15% kedvezménnyel az YvesRocher webáruházban.

Az élettelen, extra regenerálásra vágyó bőr számára ennél nincs is jobb választás! 30 féle növényi kivonattal tisztítja és élénkíti az arcbőrt. Ne hagyd ki a szuper ajánlatot és szerezd be a terméket 15% kedvezménnyel ADRIENNE FELLER webshopban.

Az ásványi sókban gazdag arcpakolás gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatásának köszönhetően kiválóan kezeli a zsíros, pattanásos bőrt. Hatékonyan távolítja el a faggyút és a szennyeződéseket, így serkentve a bőr természetes megújulását. Jó hír: most 20% kedvezménnyel szerezheted be a Viktoria Jilek webshopban.

Ez a termék több mint mélytisztító maszk. A magyar iszapban lévő ásványi anyagok kivételes hatékonysággal tisztítják és energetizálják a bőrt. A termékben lévő természetes hatóanyagok segítik megőrizni a bőr fiatalságát és rugalmasságát. Szerencse, hogy minden bőrtípusra használhatjuk! Ne hagyd veszni az ajánlatot és szerezd be 15% kedvezménnyel az ADRIENNE FELLER webshopban.

Az textilmaszk termálvízzel és természetes eredetű hialuronsavval frissíti és egységesíti a bőrt, amellett, hogy erősíti és támogatja a védőfunkcióját. Akár 24 órás hidratálást nyújt, nedvességgel tölti fel a bőrt és üde ragyogással itatja át. Kényeztesd magad vele és szerezd be 25% kedvezménnyel az Unipatika Webshopjában.

A kanadai boreál tea kivonatot és növényi eredetű szalicilsavat tartalmazó maszk csökkenti az arcbőr felesleges faggyútermelését, megtisztítja a szennyeződésektől, miközben csökkenti a miteszereket is. 98% természetes eredetű összetevőt tartalmaz. Szerezd be 15% kedvezménnyel az YvesRocher webáruházban.

Ne feledd: a JOY Beauty & Fit Napokon számos márka termékeit szerezheted be kedvezményesen, ha március 19-21. között csapsz le az ajánlatokra!

Az egyre súlyosbodó járványügyi helyzetre, illetve a már hatályba lépett védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. III.5. Kormányrendeletbe foglalt korlátozásokra tekintettel most kiemelten fontos, hogy az eddigieknél is jelentősebb mértékben vigyázzunk egymásra. Minden kedves olvasónkat arra biztatunk, hogy vásárlásaikat lehetőség szerint online úton bonyolítsák, válasszák az érintkezésmentes kiszállítást, illetve minimalizálják a személyes megjelenést igénylő szolgáltatások igénybevételét, ezzel is csökkentve a szociális érintkezést és növelve annak esélyét, hogy a vírus okozta veszélyhelyzet mielőbb megszűnik így a hatályba léptetett korlátozások fenntartása is indokolatlanná válik.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Ennél a banknál a mobiloddal szinte mindent elintézhetsz!

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Kép
Shopping

9 outfit Monica Geller ruhatárából, ami 2024-ben divatosabb, mint valaha

Oké, Rachel Green dolgozott a divatszakmában, de azért szó sincs arról, hogy Courteney Cox stílusát ne lenne érdemes lemásolnod!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 7 izgalmas magyar zenész, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő zenei alakot!

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.