A legtöbben rosszul használják a színes korrektort – te is köztük vagy?

A legtöbben rosszul használják a színes korrektort – te is köztük vagy?

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A helyesen kiválasztott korrektorral éveket fiatalíthatunk arcunkon, a legfáradtabb szemeket is felfrissíthetjük és nincs bőrhiba, amit ne semlegesíthetnénk. Eláruljuk, hogyan válaszd ki a tökéletes színt!

Május 13-16. között újra Joy-napok, most érdemes lecsapni a szezon újdonságaira, ezreket spórolhatsz. Kattints, és nézd meg a teljes kuponlistát!

A színes korrektorok csodákra képesek, ha tudjuk, melyik árnyalat mire és milyen bőrproblémára való, azonban azt látjuk, sokan még bizonytalanul használják a kék, a lila, a zöld és a narancssárga színeket, pedig csak néhány alapszabályt kell betartani, és kezdődhet a varázslat.

Kép

Optikai csalás

A helyesen kiválasztott korrektorral éveket fiatalíthatsz arcodon, a legfáradtabb szemeket is felfrissítheted és nincs bőrhiba, amit ne semlegesíthetnél. A helyesen kiválasztott korrektor összeolvad a bőröddel és önmagában nem látható. Mielőtt azonban ecsetet ragadnál, elevenítsük fel, mit tanultunk rajzórán a komplementer színpárokról, ugyanis ez kell ahhoz, hogy többet ne hibázz!

Mindennek az alapja a színkör

A színkörben egymással szemben lévő színek a komplementer (ellentétes) színek, azaz azok a színek, amelyek semlegesítik egymást. Nézzük meg, a kék komplementere a (narancs)sárga. Tehát a szem alatti sötét karikákat sárga árnyalatú korrektorral fogjuk tudni kiegyensúlyozni és eltüntetni, nem zölddel vagy lilával.

Alaptónusok - Melyik szín milyen bőrproblémára való?

Zöld

A zöld komplementer színe a piros, tehát egy zöldes árnyalatú korrektorra vagy primerre van szükségünk, ha bőrünkön pattanások, hajszálerek jelennek meg.

Sárga

A sárga semlegesíti a kéket és a lilát, tehát egy rövid éjszaka után a legjobb megoldás a karikák és fáradt arcszín eltüntetésére egy sárgás árnyalatú korrektor, ami igaz csak optikailag, de felfrissíti a tekintetünket.

Lila

A lila segít eltüntetni a pigmentfoltok és a karikákat. Tökéletes smink alatt viselve.

Barack

A barack, akárcsak a rózsaszín, üdévé teszi a fáradt bőrt, és jól elrejti a pigmentfoltokat, az átlátszódó kékes ereket, apróbb bőrhibákat.

Most összegyűjtöttük nektek azokat a már bevált korrektorokat, amelyeket 10-50-70% kedvezménnyel szerezhettek be a Joy-Napok alatt!

Ez a pihekönnyű teljes fedésű korrektor azonnal tökéletesíti a bőrt és eltünteti a szem alatti táskákat. A C-vitaminnal és hialuronsavval gazdagított formula feltölti a finom vonalakat, míg a koffein élénkíti a bőrt. 12 órás hatás, színhű, nem hagy maga után csíkot, a formulának köszönhetően nem ül bele a ráncokba. Kontaktlencsét viselők és érzékeny szeműek számára is biztonságos a használata.

Könnyed textúrájú folyékony korrektor, amely elfedi az apróbb bőrhibákat, foltokat és a sötét karikákat. Minden bőrtípusra alkalmazható.

Az Inglot vegán, gyengéd fényvisszaverő hatású pigmentekkel gazdagított krémkorrektora csodát tesz a bőrrel. Található benne E- és A-vitamint, vékonyabb rétegben felvéve akár alapozóként is használható.

Az Uriage 2-in-1 antibakteriális, szárító ecsetelő és korrektor stiftje a kedvenced lesz, ha pattanásokkal küzdesz. Az ecsetelő összetett hatásával azonnali segítséget nyújt a bőrhibákkal szemben. Felszárítja a pattanásokat, mikrohámlasztó, antibakteriális, faggyúképződést csökkentő és nyugtató hatású. A fedő stift pedig elrejti a bőrhibákat, nyugtató hatású. Antimikrobális hatásával megtisztítja a bőrt a tüneteket okozó P. Acnes baktériumtól. Paraben- és színezékmentes, hipoallergén.

A 100% vegán Matte Clay korrektor az alapzóhoz hasonlóan tökéletes fedést nyújt, úgy hogy közben nem nehezíti el a bőrt. Alkalmas a sötét karikák és a bőrhibák elfedésére is. Tartalmaz teafaolajat, nyugtató aloe verát és hidratáló szójaolajat, valamint ghassoul agyagot, hogy egész nap a tiszta és hibátlan bőr élményét nyújtsa. Nem kenődik el, hosszan tartó fedést biztosít. Petrolatum- és ásványi olajmentes.

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.