A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Josh Hartnett már a gimnázium elvégzése New Yorkba költözött, és beiratkozott a SUNY Purchase színház- és filmművészeti szakára, ám sajnos nem ment olyan jól neki, mint várta, így nem sokkal később Los Angelesbe költözött. 19 éves volt, amikor megkapta első szerepét a Cracker című sorozatban, amit bár 16 epizód után töröltek, mégis sikerült vele elég hírnevet szereznie magának ahhoz, hogy komolyabban is foglalkozzanak vele a stúdiók.

1998-ban már Jamie Lee Curtis oldalán láthattuk a Halloween H20 - Húsz évvel később című filmben, amit aztán olyan alkotások követtek mint például az Öngyilkos szüzek, a Fújd szárazra, édes!, a Pearl Harbor - Égi háború, a 40 nap és 40 éjszaka vagy az Alvilági játékok. Nemcsak a tinilányok, de nők millió rajongtak érte, miközben a legnevesebb filmgyártók reménykedtek abban, hogy rábólint a forgatókönyvötletükre. Josh Hartnett pedig egy ilyen sikerhullám közepette érezte úgy, hogy valamin változtatnia kell. Ez a gondolat már 2002-ben is felötlött benne, amikor a Warner Bros megkereste egy Superman-trilógia ötletével, amire aztán a busás díjazás ellenére is nemet mondott.

Akkoriban annyira kézenfekvő volt számomra, hogy visszautasítsam. A legjobb rendezők filmajánlatokkal kerestek meg, és számomra Superman kockázatot jelentett. Igen, sok pénzről volt szó, de nem gondoltam, hogy ez egy mindent vagy semmit lett volna. Egyre világosabbá vált számomra, hogy a pénztől nagyon el lehet szállni. Sok embert láttam belefulladni a pénzébe

- nyilatkozta nemrég egy interjúban.
Ben Affleck és Kate Beckinsale oldalán a Pearl Harbor - Égi háború című filmben.
forrás: InterCom
Ben Affleck és Kate Beckinsale oldalán a Pearl Harbor - Égi háború című filmben.

Tehát mindene megvolt, amire csak vágyott, ám ő mégis úgy érezte, hogy eljött az a pont, hogy egy időre hátat fordítson a kamerák világának, és az őszinteségre és az értékekre helyezze a hangsúlyt Hollywood karrierista szemléletmódja helyett.

Úgy döntöttem, hogy élek. Ezt tettem az első helyre, és igazából mindig is ez volt a fő célom

- mondta.

2012-ben a The Lovers című film forgatásán ismerte meg Tamsin Egerton brit színésznőt, akinek a kedvéért Londonba költözött, és a filmezés helyett festegetni kezdett. Szerelmükből három gyermekük született, 2021-ben pedig Josh feleségül is vette gyermekei anyját.

Kattints tovább és mesélünk még egy kicsit a most 44 éves Josh Hartnett-ről és mutatunk pár fotót a gyönyörű családjáról is!

Galéria / 4 kép

Így néz ki most Josh Hartnett, aki a hollywoodi csillogás helyett a boldogságot választotta

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Színészek, akik felhagytak karrierjükkel, és szakmát váltottak

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Akkor és most: Így változott meg Madonna arca 25 év alatt

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!