A jóképű férfi, aki elrabolta a Bridgerton Anthonyjának szívét a valóságban: évek óta együtt vannak

A jóképű férfi, aki elrabolta a Bridgerton Anthonyjának szívét a valóságban: évek óta együtt vannak
Forrás: Netflix/Bridgerton
Facebook
Twitter
Pinterest

A színész olyan jól alakította Anthonyt, hogy sokakban fel sem merült, hogy a valóságban saját neméhez vonzódik Jonathan.

Most, hogy megérkezett a Bridgerton várva várt második évada, mindenki a sorozat újabb epizódjait nézi. Nem csoda, hiszen az első évad hatalmas siker volt, és bár azt már régóta lehetett tudni, hogy a Simont alakító Regé Jean-Page nem tér vissza, azért a főszerepet átvevő Jonathan Bailey bőven kárpótolt minket, és miatta sokan elkezdték ledarálni az új évadot.

És bár a Bridgerton második évadának sikere egyelőre nem éri el az elsőt, azért abban egyetérthetünk, hogy az Anthonyt alakító színész maximálisan kitett magáért! Nagyon szimpatikussá vált karaktere, és őrületes volt a kémia közte, valamint a partnerét alakító Simone Ashley között. Épp ezért lephet meg sokakat, hogy akárcsak az Így jártam anyátokkal Barneyja, Neil Patrick Harris, úgy Jonathan Bailey is saját neméhez vonzódik.

A színész még a 20-as évei alatt coming outolt családjának és barátainak, és sosem titkolta, hogy a férfiakhoz vonzódik. A GQ magazinnak nemrég épp arról vallott, hogy milyen homoszexuális férfiként a filmezés és színház világában dolgozni. Spoiler: nem könnyű. Mint kiderült, egy barátja adott neki tanácsot még a kezdetekkor:

Két dolog van, amit nem akarunk tudni rólad: ha alkoholista vagy, vagy ha meleg vagy.

Jonathan Bailey attól tartott, hogy diszkriminációval szembesülhet, ha beismeri, hogy a saját neméhez vonzódik, és azt hitte, hogy csak akkor lehet boldog, ha heteroszexuális (vagy legalábbis annak tűnik). Végül elérkezett viszont az életében egy pont, amikor úgy érezte, inkább sétálgat kézenfogva a pasijával az utcán vagy teszi fel a saját fotóját Tinderre, mint hogy megkapjon egy-egy szerepet. Ez az egész színjáték ugyanis nem tette őt boldoggá.

És hogy mit tudunk szerelmi életéről? Bár Jonathan Bailey elég visszafogott ezen a téren, és nem nagyon nyilatkozik, úgy fest, James Ellisszel randizgat egy ideje. Még 2019-ben érkeztek együtt a The Olivier Awardsra, ahol csókot is váltottak, miután a színész díjat nyert.

Kép
forrás: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images
Kép
forrás: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images

Egyébként tavaly is lencsevégre kapták őket egy randin, valamint nagyon ritkán a vörös szőnyegen is mutatkoztak már együtt, de hivatalosan még sosem vállalták fel kapcsolatukat. Nem véletlen, hiszen Jonathan igyekszik magánéletét a karrierjétől távol tartani. Mindenesetre jó látni, hogy egyre több színész áll ki a világ elé, vállalja fel önmagát, és formálja át a filmezés világát is.

Az biztos, hogy a Bridgerton új évadát látva az Anthonyt játszó színész bebizonyította, hogy bármilyen szerepben képes tündökölni! Nemi hovatartozás ide vagy oda!

Galéria / 6 kép

Transznemű színésznők, akik megváltoztatják Hollywoodot

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

Molesztálás és bántalmazás! Pamela Anderson szomorú gyerekkorának döbbenetes titkairól mesélt

Pamela Anderson meglepő őszinteséggel vallott életének egy eddig kevésbé ismert részleteiről is.

Kép
Sztárok

Végre fény derült rá, melyik a legkedveltebb és a legutáltabb Harry Potter karakter: netezők szavazták meg

Listába szedtük a netes szavazás eredményét, szerintünk sok érdekesség kiderül belőle.

Kép
Sztárok

Akkor és most: Így változott meg Madonna arca 25 év alatt

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Szépség
Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!