Megvan az ítélet Johnny Depp és Amber Heard perének ügyében

Amber és Johnny
Forrás: John Phillips/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Hetek óta a világ szeme előtt zajlik Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere, ami magyar idő szerint este 9-kor, kaliforniai idő szerint délután 3-kor végre végéhez ért.

Az eredmény kihirdetésekor csak Amber vett részt a tárgyaláson, ugyanis Johnny Depp Angliában tartózkodik egy koncerten. A bíróság minden tanút és felvételt meghallgatva bűnösnek találta Amber Heardot rágalmazás miatt. A bíró és az esküdtszék is szándékos rosszhírkeltésnek és férje karrierjének tudatos romba döntésének véli Heard állításait. Így hivatalosan kimondták, hogy Deppnek volt igaza, exnejét pedig 15 millió dollár (10 millió kártérítés, 5 millió büntető kártérítés) megfizetésére kötelezték.

Amber Heard is visszaperelte Johnny Deppet, végül ebben az ügyben csak egy állításban adtak neki igazat, így ő 2 millió dolláros kártérítést kap.

A per élő felvételén jól látszódott, hogy a színésznő teljesen összetört, ugyanis nemcsak anyagilag, de a hírnevén is örök csorba esett a végső döntés miatt. A hat hétig tartó per szó szerint a teljes nyilvánosság előtt zajlódott, amely talán minden idők legdurvább és legmocskosabbnak ítélt hollywoodi tárgyalása volt.

A döntés viszont megszületett, Johnny Depp győzött. Az még a jövő kérdése, hogy Hollywood, hogyan fogja kárpótolni Deppet, mindenesetre ügyvédei ölelkezve köszöntek el egymástól.

Ezt olvastad már?

Galéria / 13 kép

Ilyenek voltak Johnny Depp eddigi kapcsolatai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?