Többé nem szingli! Johnny Deppre rátalált a szerelem, méghozzá ügyvédje személyében

Többé nem szingli! Johnny Deppre rátalált a szerelem, méghozzá ügyvédje személyében
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Úgy tűnik, tényleg igaz a mondás, hogy a szerelem bárhol rátalálhat az emberre… akár egy tárgyalás közben is!

Bár Amber Heard és Johnny Depp szerelme tündérmesébe illően indult, sajnos tragikus véget ért, mivel az egykori házastársak évek óta jogi háborút vívnak egymással – és a színésznő továbbra sem áll készen arra, hogy letegye a fegyvert. Az Aquaman sztárja fellebbezett a bíróság 2022 nyarán hozott ítélete ellen, miszerint bűnös a rágalmazás vádjában és ezért kártérítést kell fizetnie volt férjének több mint 10 millió dollár értékben.

A perből győztesként távozó Johnny Depp viszont úgy érzi, az esküdtszék hat év után végre „visszaadta az életét” és a legfrissebb hírek szerint valóban készen áll arra, hogy továbblépjen – ráadásul egy új barátnő oldalán. Bár sokan biztosak voltak abban, hogy azzal Camille Vasquez ügyvédnővel randizik, aki megnyerte neki legutóbbi jogi csatáját, ám a Karib-tenger kalózai filmek sztárjának szívét igazából más rabolta el… méghozzá egy másik jogász!

Bizony, Johnny Depp jelenleg azzal a Joelle Rich-csel randizik, aki egy korábbi, a The Sun bulvárlap ellen indított rágalmazási perben képviselte őt a bíróságon. A 37 éves nő a Schillings nemzetközi ügyvédi iroda partnere, akinek olyan A-listás ügyfelei voltak már az évek során, mint például Harry herceg és Meghan Markle. Joelle idén azonban már nem csatlakozott a színész jogi csapatához – és ma már tudjuk, hogy valószínűleg az összeférhetetlenség miatt.

De tárgyalásokon részt vett ezúttal is, mert támogatni szerette volna a párját. Gyakran együtt hagyták el a bíróság épületét és a lesifotósoknak egyszer még azt is sikerült elkapnia, hogy Johnny Depp egy gondoskodó mozdulattal a Birminghami Egyetemen végzett ügyvédnő hátára tette a kezét. A bennfentesek azt mondják, ezekben a hetekben együtt szálltak meg egy Ritz-Carlton hotelben. Egyszóval, a románcuk nem titok többé, ennek ellenére mégsem valószínű, hogy a közeljövőben bármelyikük is beszélni fog róla a nyilvánosság előtt.

A londoni származású nő ugyanis hivatalosan még Jonathan Rich felesége, akitől két gyermeke született, de állítólag hamarosan hivatalosan is véget vetnek a közel tíz éve tartó házasságuknak. Úgyhogy nemsoká újra lánykori nevén, Joelle Rashtiként folytathatja az életét Johnny Depp oldalán.

Ezt olvastad már?

Galéria / 13 kép

Ilyenek voltak Johnny Depp eddigi kapcsolatai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Stílus

10 ruhadarab, amit egy igazán elegáns nő sohasem viselne

A stílus bár egyénenként változó, a szakértők szerint vannak olyan darabok, amiktől egy elegáns nőnek mindenképpen búcsút kell vennie.

Kép
Életmód

Holdhoroszkóp: Ezt a titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép
Szépség

Több mint 40 ezer vásárló és Selena Gomez is imádja ezt az 5 500 forintos arclemosót - ami puha és sima bőrt varázsol kortól függetlenül!

Selena Gomez, Drew Barrymore, Ashley Graham és Lucy Hale is ezt a pénztárcabarát bőrápolót használják az esti rutinjuknál! 40 000 vásárló pedig nem tévedhet, hiszen ennyien rendelték már meg csak az Amazonon!

Kép
Életmód

4 fűszer, amit kötelező diéta alatt használni: eltűnik tőlük a hasi zsír!

Ez a négy fűszer szinte bármivel párosítható, és nem éri meg kihagyni, ugyanis sokat segíthetnek a súly csökkentésében!

Kép
Sztárok

A meleg sztárpár igazi gyerekbirodalommá varázsolta otthonát - itt neveli gyerekeit Jesse Tyler Ferguson és férje!

A színész házaspár egy gyönyörű Los Angeles-i házban neveli két gyermekét, akik ugyan még csak totyogók, de Jesse és Justin már most olyan birodalmat rendezett be nekik, amit mindannyian megirigyelnénk!

Kép
Sztárok

Judy Garland boncolási eredménye csontig hatol! 10 sokkoló dolgok sztárok halotti anyakönyvi kivonatából

Rejtélyes halálok, kegyetlen gyilkosságok... Megmutatjuk mi állt a hollywoodi sztárok boncolási jegyzőkönyvében és halotti anyakönyvi kivonatában!