Többé nem szingli! Johnny Deppre rátalált a szerelem, méghozzá ügyvédje személyében

Többé nem szingli! Johnny Deppre rátalált a szerelem, méghozzá ügyvédje személyében
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Úgy tűnik, tényleg igaz a mondás, hogy a szerelem bárhol rátalálhat az emberre… akár egy tárgyalás közben is!

Bár Amber Heard és Johnny Depp szerelme tündérmesébe illően indult, sajnos tragikus véget ért, mivel az egykori házastársak évek óta jogi háborút vívnak egymással – és a színésznő továbbra sem áll készen arra, hogy letegye a fegyvert. Az Aquaman sztárja fellebbezett a bíróság 2022 nyarán hozott ítélete ellen, miszerint bűnös a rágalmazás vádjában és ezért kártérítést kell fizetnie volt férjének több mint 10 millió dollár értékben.

A perből győztesként távozó Johnny Depp viszont úgy érzi, az esküdtszék hat év után végre „visszaadta az életét” és a legfrissebb hírek szerint valóban készen áll arra, hogy továbblépjen – ráadásul egy új barátnő oldalán. Bár sokan biztosak voltak abban, hogy azzal Camille Vasquez ügyvédnővel randizik, aki megnyerte neki legutóbbi jogi csatáját, ám a Karib-tenger kalózai filmek sztárjának szívét igazából más rabolta el… méghozzá egy másik jogász!

Bizony, Johnny Depp jelenleg azzal a Joelle Rich-csel randizik, aki egy korábbi, a The Sun bulvárlap ellen indított rágalmazási perben képviselte őt a bíróságon. A 37 éves nő a Schillings nemzetközi ügyvédi iroda partnere, akinek olyan A-listás ügyfelei voltak már az évek során, mint például Harry herceg és Meghan Markle. Joelle idén azonban már nem csatlakozott a színész jogi csapatához – és ma már tudjuk, hogy valószínűleg az összeférhetetlenség miatt.

De tárgyalásokon részt vett ezúttal is, mert támogatni szerette volna a párját. Gyakran együtt hagyták el a bíróság épületét és a lesifotósoknak egyszer még azt is sikerült elkapnia, hogy Johnny Depp egy gondoskodó mozdulattal a Birminghami Egyetemen végzett ügyvédnő hátára tette a kezét. A bennfentesek azt mondják, ezekben a hetekben együtt szálltak meg egy Ritz-Carlton hotelben. Egyszóval, a románcuk nem titok többé, ennek ellenére mégsem valószínű, hogy a közeljövőben bármelyikük is beszélni fog róla a nyilvánosság előtt.

A londoni származású nő ugyanis hivatalosan még Jonathan Rich felesége, akitől két gyermeke született, de állítólag hamarosan hivatalosan is véget vetnek a közel tíz éve tartó házasságuknak. Úgyhogy nemsoká újra lánykori nevén, Joelle Rashtiként folytathatja az életét Johnny Depp oldalán.

Ezt olvastad már?

Galéria / 13 kép

Ilyenek voltak Johnny Depp eddigi kapcsolatai

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.