Jennifer Lopez legutóbbi manikűrje drágább volt, mint egyhavi albérlet

Jlo
Forrás: Frazer Harrison/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Lopez napjaink egyik legnagyobb sztárja, aki nemcsak énekesnőként, hanem színésznőként is a legnagyobbak közt tudhatja magát.

A szépséges színésznőt persze nemcsak emiatt imádja a világ, hanem természetes szépségéért és feltűnő, ám annál ízlésesebb stílusáért is. Jlo mindig nagyon ügyel kifogástalan külsejére, ami nemcsak a bőrére, a sminkjére vagy a ruháira igaz, hanem a körmeire is. Lopez első számú manikűröse, Tom Bachik mindig igyekszik olyan körmöket készíteni a sztár számára, amelyek tökéletesen tükrözik az egyéniségét.

Így esett, hogy nemrég egy igazán extrém, vakító, drágakövekkel kirakott művészi alkotásnak is nevezhető manikűrt kreált neki. A körmök egyik különlegessége, hogy egy vagyont érnek. Na, persze nemcsak Tom neve miatt, hanem Jlo körmeire használt alapanyagok miatt is.

Jlo kész manikűrjéről még egy kép is készült, amelyen a híressé vált halványzöld eljegyzésigyűrűje is látható. A körmökre a már említett drágakövek mellett kristályokat is helyezett a híres nailstylist, amelyeket hosszú és hegyes formára reszelt. Az alap pedig egy átlátszó gélréteg volt.

A manikűr árát nem árulták el, de állítólag vetekszik egy havi albérlet árával, ezért érdemes inkább sima köveket kérni a körmösünktől, nehogy meglepetés érjen minket.

Ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

6 szigorú szabály, amit Jennifer Lopez pasijának be kell tartania

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.